marți, 21 februarie 2012

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au pus la cale operațiunea:cumperi un bilet la cinematograful pe bani publici - primești reducere la Mureș Mall!


Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au pus la cale operațiunea:cumperi un bilet la cinematograful pe bani publici - primești reducere la Mureș Mall!
Cei care au pus mâna pe cinematograful regiei specializate (Radef), adică niște șmecherași din primărie și consiliul local Târgu-Mureș - prilej pentru a se face pe firmă privată și cunoscută ca fiind abonată recompartimentări și achiziții de peste 500.000 de euro - pun la cale o nouă afacere. Dacă tot avem cinematograf pe bani publici și controlat de șmecherașii din primărie, hai să ajutăm niște firme private din mallul firmei clujene Matrix.  Firmă care a făcut un mall, care avea terenul subevaluat cu un milion de euro, așa cum declara viceprimarul PNL legal al Târgu-Mureșului. Cum treaba mirosea a ceva urât, gașca care conduce orașul și firma respectivă au spus că termină, în compensație, un pasaj. Pasaj care ar fi costat firma  clujeană, dar care nu a fost deschis niciodată, deși bandiții din primărie l-au inaugurat de vreo 3 ori, cu ocazii electorale, pe la 0 la sută, 50 și 80 la sută, dacaă nu greșim. După aceea, băieții deștepți au constatat că pasajul nefolosit o zi e stricat, așa că a fost nevoie de o mega-afacere de vreo 300.000 de euro pe firma lui Bența, constructorul dedicat și verificat de primăria lui Florea prin locuințe pentru rromi, desigur după alegeri, de vreo 30.000 de euro garsoniera, prin blocuri ANL, prin construcții străzi și alte afaceri de ani de criză. Și uite așa, toată lumea PDL e fericită și constructorii dedicați la fel, iar prostimea poate să se minuneze de noul cinematograf de partid (după ce comuniștii le-au făcut altele, inclusiv Arta). Iar pentru cei care nu sunt în stare să țină minte, 2012 e an electoral și pomenile sunt literă de lege. Reducerile de la mallul afaceriștilor lui Florea miros la fel de urât ca reducerile prin Studcard, program inventat de jigodiile de la PDL exact înainte de alegeri (modelul fiind Clujul lui Boc, care a mai fost model pentru afacerile cu patinoare în aer liber, echipe de fotbal pe bani publici, pișcotări, proiectări parcări subterane etc.), iar băieții veseli din primărie mai au niște afaceri la fel de vesele în campanie electorală, cu hipermarketul Real, pentru care bandiții banului public au distribuit tichete cadou din bani publici, în valoare de cam 100.000 de euro, în 2009, în campanie electorală, la vreo 5000 de cadre didactice și personal din școli, sub nasul Consiliului concurenței, care s-a făcut că nu pricepe dedicația pentru Real și încălcarea normelor de concurență! Dar nu-i bai, pentru că nu a văzut nici monopolul românesc la taxi, spart doar de firma Pluto, care circula cu un preț mai mic decât al șmecherilor înțeleși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.