marți, 23 august 2016

Bandiții care au dezafiliat Universitatea Craiova au termen pentru recurs



Bandiții care au dezafiliat Universitatea Craiova au termen pentru recurs
Gașca de mafioți care au dezafiliat Craiova își va cunoaște în curând sentința definitivă. Rețineți că în gașcă au fost foștii pușcăriași Dragomir și Țerbea și mituitul Avram, mânjit de porcul Țerbea. Din fericire pentru ultimul, ex-pușcăriașul a crăpat într-un accident de elicopter împrumutat exact de la cel care trebuie să furnizeze un caiet de sarcini pentru hoția Salubriserv prin specimena din Primăria Târgu-Mureș cu mită Coral pentru analfabetul jegos din executiv al lui Florea. Ce drăguță e viața când le dă porcilor ceea ce merită și ce ratează justiția terestră le dă ăla care e șeful mai sus!
 Reține, DNA, dezafilierea făcută de jegul Țerbea la comanda retardatului de la FCM/ASA, porcul care nu plătea nici cu slujbe la biserică pentru tac-su banii din transferul lui Subotici, pentru că sectantul șofer prevăzuse că neamul prost nu plătește la bugetul local 50 la sută dacă neamurile retardatului au datorii! Păcat că Țerbea a fost egoist nu l-a luat și pe cretinul lui iubit, în zborurile sale! Tati, nu se face asta trogloditului!
Gsp dixit:
Curtea de Apel a programat pentru începutul lui septembrie primul termen în dosarul dezafilierii Craiovei. Informația a fost anunțată de Adrian Mititelu, printr-un mesaj pe contul de facebook.

"Gata! Incepe batalia finala ! 5 septembrie 2016 primul termen la CURTEA DE APEL BUCURESTI in dosarul excluderii UNIVERSITATII CRAIOVA. Data de 5 septembrie poate insemna si un semn divin avand in vedere faptul ca se implinesc 68 de ani de la primul meci de fotbal jucat de STIINTA atunci sub numele de UNSR", a scris Mititelu.

Ce a decis pe 13 iunie 2016 prima instanță care a judecat cazul, Tribunalul București:

- Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare;

- Sandu și Dragomir trebuie să plătească o amendă de 80.000 de lei și trebuie să presteze 3 luni de muncă în folosul comunității. Atât LPF, cât și FRF trebuie să plătească amenzi penale, în valoare totală de 370 de mii de lei. Ceilalți membri CEx sunt absolviți de orice vină.

- Adrian Mititelu trebuie să primească despăgubiri de 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

- Sandu și Dragomir nu vor putea părăsi teritoriul României decât cu acordul unei instanțe pentru o perioadă de probațiune de doi ani.

Decizia nu s-a aplicat pentru că nu a fost definitivă. Atât DNA cât și avocații inculpaților au făcut recurs.

Procurorii DNA ceruseră câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.
ISTORICUL DEZAFILIERII U CRAIOVA

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-ar fi adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011:

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.