luni, 15 august 2016

Bandiții lui Florea și o nouă dedicație pentru întreținutul Cătană



Bandiții lui Florea și o nouă dedicație pentru întreținutul Cătană
Până când DNA Târgu-Mureș va căuta scursurile etnice intermediare ale lui Cătană la publicitatea jegului din primărie pe cartelul gunoiului obosit, atenție la cele 20.000 de ziare pe publicație angajatoare de un sereist, cumpărate de nebun pe primărie și decontate, probabil, tot pe gunoiul intermediar, din banii publici. Hoție etnică obișnuită la Târgu-Mureșul cu bastarzii lui Florea din SRI muncind la provocările în limba maghiară, în baza textelor scursurii care a fost zburată de la șefia SRI după evenimente cu pistol și grade și probabil nu vorbim de monede și temperaturi aici. Atenție la notarul la care sunt duși anterior proștii din presă și cartelul cătanei infecte a lui Florea, apropo de prese libere și de organele PDL și PNL ale banditului numărul 1 din primărie și noul PNL. Hoții pur etnice, cu o mână de ajutor de la maghiarii pupincuriști care semnează la notar în cartelul hoției pe publicitare la fel ca viermii români.
Municipiul Tîrgu Mureş anunţă operatorii economici interesaţi că în perioada următoare intenţionează să demareze formalităţile pentru achiziţia directă prin intermediul Catalogului de produse, servicii şi lucrări disponibil în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice S.E.A.P, a serviciilor de consultanţă în vederea elaborării

Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Urbană a Municipiului Tîrgu Mureş

pentru perioada 2014-2020, cod CPV 73220000-0 - Servicii de consultanţă în dezvoltare .

Valoarea estimată a achiziției fără T.V.A.: 112 000 RON
Criteriul de atribuire: Prețul cel mai scăzut >>
Dan Mașca zicere:
Cu cât a cîstigat acest contract firma MEDIA MARKETING, unic ofertant?
Da, cu fix 110000 lei.

NU stie nimeni din comunitate ce lucreaza, nu stie nimeni de ce nu sunt implicati altii din comunitate, doar este vorba de toti cei care stau si creaza bogatie in comunitate si fara de care nu prea poti sa faci strategii.

In 24 august 2016 trebuie sa livreze strategia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.