luni, 19 septembrie 2016

Consiliul concurenței amendează nu doar hoții lui Florea cu cartel taxi în Târgu-Mureș



Consiliul concurenței amendează nu doar hoții lui Florea cu cartel taxi în Târgu-Mureș
Cum bandiții lui Florea, Maior și gașca ineptă, au fost prinși pentru cartelul inventat de retardatul sectant, menționăm că se mai lucrează cu succes și în cazul altor viermi hoți, gen Dedeman și gașca.



Adevărul zicere:
Dedeman este liderul pieţei de bricolaj, compania încasând amenzi totale de 18,6 milioane de lei

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi totale de 28,12 milioane de lei un număr de 41 de companii de pe piaţa distribuţiei de uşi şi de pe piaţa distribuţiei de centrale termice şi boilere, între companiile amendate aflându-se retailerii de bricolaj Dedeman şi Ambient, dar şi producătorul de centrale Ariston Thermo.

Prima investigaţie a vizat preţurile pentru uşile produse de către Porta KMI România, în cadrul acesteia fiind acordate amenzi totale de 15,063 milioane de lei pentru compania producătoare şi 24 de distribuitori. Cele mai mari sancţiuni au fost acordate retailerilor Dedeman - 9,15 milioane de lei şi Arabesque - 3,55 milioane de lei, urmaţi de Porta KMI România - 481.000 de lei, Casa Noastră - 444.000 de lei şi Progres SRL - 471.000 lei.

În urma celei de-a doua investigaţii au fost amendate compania Ariston Thermo România şi 15 distribuitori ai acesteia, sancţiunile totalizând 13,061 milioane de lei. Consiliul Concurenţei a constatat că acestea au fixat preţul de revânzare pentru bunuri. Cele mai mari amenzi au fost acordate astfel: Dedeman - 9,5 milioane de lei, Ariston Thermo România - 1,798 milioane de lei şi Marelvi Impex - 518.000 de lei.

Dedeman, liderul pieţei de bricolaj din România, este deţinut de către fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl.

”Conform Legii Concurenţei, sunt interzise orice înţelegeri care denaturează concurenţa, în special cele prin care se stabilesc preţurile de revânzare sau cumpărare sau cele prin care se împart pieţele sau sursele de aprovizionare”, arată Consiliul Concurenţei, într-un comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.