vineri, 2 septembrie 2016

Mituitul Coral Maior face trotuarul



Mituitul Coral Maior face trotuarul
Cum politica e curvă, Maior face  trotuarul. În folosul hoților români, ajutați de borfașul prins cu hoție de ANI atunci când nu frecventează madame…clare. Până când licheaua e trimisă în judecată pentru mita Coral și furtul pe PFA de bufon, trimiteți la DNA orice hoție a pungașului pentru Cătană, Citadin, Valpet, Astor, Kiss Unicum, Energoplus și căutați cum se întorc banii de la întreținuții etnici în primărie că sponsorizare/mită.
P.S. Poate oamenii neșantajabili îi spun unei spurcăciuni sectante că porcul lui nu a muncit pe strada respectivă 4 mandate. 16 ani de nesimțire, noroc cu escrocul cu mită Coral, ca să își facă imagine prin Cătană și șantajații din presă cu cartel la zdreanța etnică intermediară!


Trotuare asfaltate pe strada Păcii
Vineri, 02 Septembrie 2016 13:50 | Imprimare | Email



Marime text:



Vineri, 2 septembrie a.c., consilierul primarului, Claudiu Maior, a verificat starea lucrărilor de asfaltare de pe strada Păcii. „Continuăm lucrările în această zonă unde, la solicitarea asociaţiei de proprietari asfaltăm aleile pietonale dintre blocuri şi accesele spre garaje. Executăm aceste lucrări în ciuda cârcotelilor unora care afirmă că numai în campania electorală se lucrează în oraş. Investiţia se realizează cu bani de la bugetul local al oraşului", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.