luni, 12 septembrie 2016

Troglodiții sereistului Bretfelean descoperă afișele fără… autorizație. Nu și în campania dementului care îi controlează și îi răsplătește cu bani publici prin AS Sindicală (a primăriei și) poliției locale pe borfași, cu 50.000 de lei!



Troglodiții sereistului Bretfelean descoperă afișele fără… autorizație. Nu și în campania dementului care îi controlează și îi răsplătește cu bani publici prin AS Sindicală (a primăriei și) poliției locale pe borfași, cu 50.000 de lei!
Afișe și duhoarea de SRI. Rețeta perfectă pentru nebunul din primărie și slugile inepte venite din sistem cu încălcări sau nu ale statutului SRI, că așa e (nebun) românul când se…veselește!


LIPIRE DE AFIȘE FĂRĂ AUTORIZAȚIE PE DOMENIUL PUBLIC

            Agenții Poliției Locale l-au surprins la data de 31.08.2016, pe numitul P.V. din Brașov, în timp ce lipea afișe cu Circul "Colosseum" pe stâlpii de iluminat aparținând municipalității, situați pe str. Gheorghe Doja și str. Voinicenilor. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, în conformitate cu HCL nr. 20/2008, cu suma de 500 lei, fiind determinată să aducă stâlpii la starea inițială.


Să ne râdem cu proștii din poliția locală Târgu-Mureș, care identifică lipitori în locuri neautorizate! Ei știu definiția, dar nu se văd când lipesc pe blocuri pentru campania borfașilor PDL Mureș javrele pupincuriste din poliția locală!



Să ne râdem cu proștii din poliția locală Târgu-Mureș, care identifică lipitori în locuri neautorizate! Ei știu definiția, dar nu se văd când lipesc  pe blocuri pentru campania borfașilor PDL Mureș javrele pupincuriste din poliția locală!
LIPIRE DE AFIŞE FĂRĂ APROBARE ŞI ÎN LOCURI NEAUTORIZATE
Numitul N.S. reprezentantul Circului „Acquatico Bellucci” a fost depistat pe B-dul 1 Dec. 1918, în timp ce lipea afişe pe stâlpii de iluminat şi imobilele aflate pe domeniul public, sens în care a fost sancţionat contravenţional conform HCL nr. 20/2008 şi determinat să aducă la starea iniţială de curăţenie suporţii pe care a efectuat lipirea.
Iar faptele borfașilor din poliția locală și condusă de un sereist expirat sunt aici:
http://www.actualmm.ro/ce-a-fost-si-ce-a-ajuns-valentin-bretfelean-fost-sef-al-sri-maramures-s-a-ales-cu-dosar-penal-pentru-serviciile-aduse-pdl/
Valentin Constantin Bretfelean, fostul șef al SRI Maramureș a ajuns o slugă umilă în solda portocaliilor(sau sub ce culoare de camuflaj se ascund acum). Fost ofițer de securitate. Pâna în septembrie 2001, sub grad de maior, a condus secția SRI Maramureș. Demis și trimis în fața Consiliului de Judecata al SRI, pentru abateri grave de la regulamentele instituției.
În urmă cu puțin timp, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu l-a numit prefect al județului Mureș, probabil fără ca să se sinchisească să-i cunoască trecutul. Nici n-a apucat să facă cunoștință cu biroul că s-a schimbat regimul politic și fostul maior SRI a rămas pe drumuri. L-a recuperat rapid Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureș, care l-a repus șef peste Poliția Locală. Dornic să-și răsplătească șeful pentru ajutorul ce i l-a dat, Bretfeleanu s-a gândit că trebuie să ”facă totul” pentru ca Florea să câștige un nou mandat. Totul, adică inclusiv încălcarea legii, chiar dacă el este plătit din banul public ca să o apere! Pentru faptele comise, Valentin Bretfelean este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, cercetările fiind efectuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș.
Să vedem faptele. Mai mulți polițiști locali din subordinea fostului securist au lipit vineri seara, autocolante cu mesaje care puteau crea panică în rândul cetățenilor, la intrările în mai multe blocuri din cartierul mureșean “Tudor Vladimirescu”. Autocolantele conțineau următorul mesaj al Primăriei Târgu-Mureș:
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
După constatarea faptelor de către o echipă din cadrul IPJ Mureș, a fost înregistrat un dosar penal. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală, Valentin Bretfelean.
ACTUALIZARE: Ministrul Ioan Rus despre cazul Bretfeleanu
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că există “locuri sau momente” în ţară unde “Poliţia Locală se manifestă mai mult ca agent electoral al primarului” şi că, în cadrul analizei pe care o va face, după alegeri, un capitol separat îl vor constitui rolul Poliţiei Locale în desfăşurarea alegerilor şi chiar “schimbarea prerogativelor acestui tip de Poliţie”.
El a spus că cel mai grav caz a fost înregistrat în Mureş, unde şeful Poliţiei Locale, Valentin Bretfelean, este cercetat penal pentru abuz în funcţie.
“Eu am mai spus, noi am avut întâlniri zonale cu toate structurile ministerului, că sunt locuri unde constatăm că Poliţa Locală se manifestă mai mult ca agent electoral al primarului în funcţie, decât ca instituţie menită şi ea să apere ordinea şi siguranţa cetăţeanului şi chestiuni ce ţin de ordinea de drept într-o comunitate. În aceeaşi categorie încadrez şi atitudinea şefului Poliţiei Locale din Mureş, Valentin Constantin Bretfelean, şi fiindcă am încadrat-o acolo, are un dosar penal şi este deferit Parchetului pentru abuz în serviciu. Nu pentru asta este făcută şi este plătită de comunitate Poliţia Locală. Nu peste tot este aşa. Sunt locuri unde Poliţia Locală îşi face treaba, dar sunt locuri sau momente în care se manifestă ca şi un agent electoral privat al primarului în funcţie – egal că-i PSD, PDL, PNL sau din care partid face parte primarul. (…) S-a făcut anchetă, s-a deferit Parchetului, este în acest moment cercetat penal. De acolo încolo nu ştiu ce vor face ei, mai departe, ceea ce ştiu sută la sută e că după finele acestei alegeri, în interiorul unei analize mari, care se va face, referitor la întreg procesul de desfăşurare, unul dintre capitole va fi şi rolul Poliţiei Locale în desfăşurarea acestei alegeri şi vom vedea în ce măsură aceste concluzii ne vor face să gândim în vreun fel sau altul chiar schimbarea prerogativelor acestui tip de Poliţie”, a declarat Rus.
El a arătat că există locuri unde poliţiştii locali “se manifestă ca agent electoral al celui care îi plăteşte”, deşi “cel care îi plăteşte nu e primarul şi nici Consiliul Local, ci comunitatea”.
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print d

Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul cei de PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!



Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul  cei de  PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!
Bandiții etnici care inventează mereu ceva contra maghiarilor - în campania lor electorală - au ghicit locurile de etalare ale lui Florea și dimensiunea, hârtia, lipiciul și caracterul folosit și, desigur, ca niște vandali imaginari care se respectă, au atacat contracandidații pedelistului, adică PSD și UDMR. Pentru leprele astea, au fost făcute sesizările necesare la poliție, DNA, CNCD, Birouri electorale, să aflăm dacă Florea nu va pune iar pe seama lui Bretfelean operațiunea cu replica cunoscută: e fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Știm și noi și de aceea am semnalat minciuna, manipularea etnică, încercarea de a stârni cu minciuni românii contra maghiarilor, ceea ce i-ar putea aduce o nouă amendă lui Florea, dacă va fi dovedită, mai proaspătă ca aceea de acum câteva săptămâni pentru lipsă acces persoane cu handicap în autobuze subvenționate și pe care porcul pedelist și-a purtat gratis fățoiul(apropo, dacă Siletina e orfană de Maior, de ce continuă porcul pedelist să își pună reclama gratis acolo, pe mașina cu transportul subvenționat?!), iar porcii cunoscuți au făcut și autocolante ilegale, legea stabilind că nu se pot folosi culorile într-un mod care duce la steagul unei țări. Ce să vezi, leprele care se cred încă în martie 1990 și în SRI au venit cu autocolante identice cu ale lui Florea, de proști ce sunt, crezând că nu îi verifică nimeni!, în culorile roșu-alb-verde, să știe românul prost că roșu-alb-verde e noua ciuma neagră, care mai și vinde Ardealul! Manipulare ieftină, parcă la SRI se făcea școală serioasă sau acum își cumpără toți borâții loc la serviciul secret?!

 Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul (aici al  Ungariei, pentru că bastarzii ăștia care se dau și sereiști cred că românului trebuie să îi arăți în roșu-alb-verde cine…fură Ardealul și Târgu-Mureșul furat deja de bandiții PDL Mureș!)
Pentru amatorii de licitații care s-ar putea să fie plătite de porcul din banii publici, pe primărie, autocolantele lui Florea, cele cu PCR și cele cu atacul imaginar al UDMR plus PSD au dimensiunea de 21x 14,5!

Sereistul de rahat al lui Florea, reactivat?!
Până când poliția Târgu-Mureș va găsi bastardul cu pliante electorale inepte și cu duhoarea de sereist ratat și bețivan obișnuită, poate că viermii sereiști înțeleg că nu mai ține angajarea sereiștilor la ziare foste comuniste și manipulările de 2 lei cu texte și pliante în limba română și eventual maghiară! Dacă porcii au scăpat în campania lui Florea pentru europarlamentare nu înseamnă ca mai scapă și acum! Cum era, bandit sereist? UDMR vinde Ardealul UMF și Târgu-Mureșul în culorile roșu-alb-verde?! Cât de proști mai sunt bețivanii foști la SRI?!
1)Manipularea cu pliante bilingve:
2)Manipularea cu răii și fictivii care lipesc autocolante și pe care îi știu doar vulturii albaștri ai beției și pistolului:

Căutați ratații sereiști la recompense, pe tabere, excursii și bani pentru...sport sindicalist! Multe zeci de mii de euro premii pentru limbile date nebunului etnic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.