sâmbătă, 8 octombrie 2016

Ryd optik a luat amendă la Târgu-Mureș și a intrat în… legalitate



Ryd optik a luat amendă la Târgu-Mureș și a intrat în… legalitate
Ce înseamnă o amendă data unor pungași la vremea respectivă! Cum nu se poate ca orice borfaș să pretindă că realizează acte medicale fără autorizații și respectarea legilor, amenda era normală. Și firma a învățat, dovadă că un control recent nu i-a mai prins cu măgării. Bravo, firmă care închiriază apartamente, pardon, firmă de… optică medicală! Poate învață și netoții cu firmă de transport care fac și ei…consultații optice la Târgu-Mureș și se topesc înainte de control! Spor la fraierii care oferă avans și au încredere în firme fără obiectul necesar de activitate și care vin cu un tehnician, în…caravană, ca la țară!
Update: Totuși, controlul recent OPC a fost la sediul firmei, făcut de brașoveni, astfel că nu e exclus ca la Târgu-Mureș să fi fost iar mizerie și firma  să fie iar cu amendă. Revenim când aflăm ce și cum!

S.C. RYD  OPTIK ESTATE S.R.L. a luat-o peste bot cu golănia consultații optice neautorizate, la Târgu-Mureș
În campania banditului etnic, firmă cu obiect de activitate chirii spații se joacă de-a consultațiile gratuite. Răpunsul ANPC: reclamație întemeiată, operator sancționat pe OG 21/1992/r2. Acum e de verificat dacă banditul etnic din primărie le-a dat ăstora spațiu gratis în răposata Casă de cultură Mihai Eminescu sau asta e subiectul altei măgării.







Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerea lor pe Ryd Optik, firmă care nu are obiect de activitate legat de consultații optice!
Poate verifică Oficiul pentru protecția consumatorului firma fantomă Ryd Optik și așa-zisele consultații!  La Târgu-Mureș, bandiții lui Florea i-au lăsat în răposata Casă a tineretului. Ce firmă e asta și fără obiectul necesar de activitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.