vineri, 11 mai 2012

OTV - iertat de justiție!


OTV - iertat de justiție!
Cu propagandă politică cât cuprinde, OTV are câștig de cauză! Echivalentul în justiție a proceselor cu clanul Becali și geambașii de fotbaliști, care sunt vinovați, dar nu e musai să îi pedepsești. Rușine! Pentru cine va face acum campanie electorală, ca răsplată, OTV? Jegul propagandei de multe luni nu se spală nici prin decizia de astăzi și dacă gunoiul de partid nu are stavilă putem închide CNA și organismele de corecție, care nu își mai au rostul. Să trăiască anarhia și pungașii de partid cu stagii la mititica!
Postul OTV va emite în continuare: Curtea de Apel București a admis cererea televiziunii de suspendare a deciziei Consiliului Național al Audiovizualului. La sfârșitul lunii martie, instituția a redus valabilitatea licenței acordate postului cu șase luni, până pe 28 septembrie, după ce OTV a difuzat publicitate electoral în afara campaniei.

După decizia de astăzi, OTV va putea emite până în aprilie 2013. Pe 29 mai, Curtea de Apel București va judeca o altă cerere a avocaților postului: cea de anulare a deciziei. În acest timp, CNA are programată pentru săptămâna viitoare o nouă discuție despre limitarea licenței postului lui Dan
Sursa: ro.stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.