duminică, 25 noiembrie 2012

Petiție online pentru salvarea Discovery! RCS-RDS vrea să scoată canalul care îi stă în gât!



Petiție online pentru salvarea Discovery! RCS-RDS vrea să scoată canalul care îi stă în gât!
Mișculațiile RDS-RCS, infinit mai multe decât cele vizibile și nu numărăm doar refuzul de a difuza GSP TV, Nașul TV și alte mizerii în an de campanie electorală, capătă o altă definiție a nesimțirii în momentul în care șmecherii vor să scoată Discovery din grilă pentru a-și promova prostiile de canale cu pretenții de canale de știință și stil de viață cu casete înregistrate, culmea, unele chiar de la Discovery! Deja 3865 de persoane au semnat petiția care urmează și sunteți invitați să vă alăturați demersului lor. Atenție, bandiții de la RCS-RDS au scos în vară 7 canale gratuite, pe care le-au băgat la supra-preț (7 lei în plus), acum, probabil, șmecheria e la fel, noi spunem că le scoatem , voi le vreți și dacă chiar le vreți vă mai băgăm 15 lei în abonament! Consiliul concurenței și Protecția consumatorilor, stați cu ochii pe șmecherii ăștia!  Și cu un drum faceți petiție pentru scoaterea din grilă a canalelor de umplutură Digi(Craiova, Iași, Oradea ș.a.m.d.), care nu ar trebui difuzate decât în județele respective, nu la nivelul țării, dar care sunt ale trustului și trebuie să facă jocul maghiarului de la RDS-RCS.


Acordul de retransmisie dintre Discovery Networks şi RCS&RDS expiră pe 30 noiembrie. Operatorul a făcut deja modificări în grila sa de programe şi este foarte probabil să scoată complet canalele Discovery din toate pachetele sale. În aceste condiţii, poţi pierde Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World şi ID Investigation Discovery.

În ciuda eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate propunerile noastre. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor noastre.

De mai bine de 15 ani, Discovery le oferă tot ce are mai bun telespectatorilor români, prin programe de calitate şi proiecte locale unice, cum ar fi Şcoala Discovery, primul proiect din România care integrează documentarele în procesul educativ, sau “Poliţişti de elită”, serialul Discovery filmat în România, despre forţele speciale de poliţie.

Părerea ta contează! Dacă vrei să ne ajuti să păstrăm familia de canale Discovery în grila RCS&RDS, spune-ţi punctul de vedere şi arată-le că vrei să urmăreşti în continuare programele noastre!

Semnează chiar astăzi petiţia noastră şi noi vom transmite mai departe mesajul tau! Iţi mulţumim anticipat pentru sprijin!

http://www.petitieonline.ro/petitie/40340139

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.