miercuri, 21 noiembrie 2012

Un oraș în colaps, doliu, avorturi spontane, din durerea că Maior nu mai se joacă de-a insul care dă audiențe la primăria prietenarului Florea, Și vandalii...plâng!



Un oraș în colaps, doliu, avorturi spontane, din durerea că Maior nu mai se joacă de-a insul care dă audiențe la primăria prietenarului Florea, Și vandalii...plâng!
Sinucideri rituale, femei care avortează, durere în rândul națiunii și mai ales în rândul târgumureșenilor lipsiți de înțelepciunea insului care trăiește din atenția lui Florea și încuvințarea individului pentru afacerile de familie ale clanului. Este vorba, desigur, de Maior, pe care bandiții din primărie și PDL îl promoveză cu zor: poate îl mai pun o dată viceprimar ilegal după săparea viceprimarului legal PNL! Porcii de partid ai lui Florea au transformat târgumureș.ro în trompeta de promovare a lui Maior și tot a 3-a informație e pe siteul din bani publici cu numele lui Maior, ca să știe poporul cine trebuie pus la butoane! Imbecilii copiază și de pe siteul cu marcă înregistrată pe Chioreanu, un alt ins care trăiește din mitul  Maior, din prostie cruntă, desigur, pentru că nici prostovanii ăștia nu mai știu ce vine de la partid și ce vine de la serviciu/servicii. Desigur, așa ceva nu se mai poate întâmpla nici măcar într-un oraș etnic, cu campanii electorale din bani publici ale porcilor PDL și cu implicațiile fraierilor de sereiști cu multe grade (sic) actuali sau foști, dar cine știe ce vandali mai inventează leprele portocalii și slugile din servicii ca să inventeze un Maior bun de vot ilegal!  
De neînțeles este nu băgarea întreținutului în față (afacerile Siletina, FCM și așa mai departe), ci prostia târgumureșenilor care se uită în gura ăstuia. Individul nu are funcție de execuție, nu lui trebui să vă adresați în audiențe, ci șmecherilor aleși prin vot direct sau unui director care dacă nu își face treaba își ia șutul în fund. Audiențele cu Maior sunt la nivelul audiențe cu portarul unui liceu sau cu  audiențe cu paznicul instalației de nocturnă de 200.000 de euro pe care i-a făcut-o cadou gașca PDL lui FCM, deci fără sens, pentru că sunt oamnei plătiți să vă rezolve treburile și nu scule de partid sau întreținuți cu banii publici.  Aveți oameni aleși, aveți directori, nu vă adresați individului fără calificare, copil de mingi și interese al lui Florea și insul e băgat în față doar pentru a i se face imagine în vederea viitoarelor alegeri sau puciuri împuțite ale pedeliștilor în consiliul local. Dacă vreți să vi se rezolve treburile adresați-vă proștilor responsabili, nu indivizilor fără treabă! Și nu îl mai lăsați pe Maior să vă facă praf pe propaganda lui banii publici, chiar dacă șmecherii de la Știi TV, organul de propagandă PDL și firma care ia banii din publicitate după ce merge la notar cu presa care se angajează să nu meargă la licitații și să aștepte pomana politrucilor, așa cum se laudă un șef, se laudă că îl dau pe Maior gratis. Păi de ce mai umflați banii pe firmă, mă, șmecherilor, cu titlul de publicitate,  dacă faceți pomană cu difuzarea gratuită? !
P.S. O știre de ultimă oră anunță că vandalii care trebuiau să atace orașul în campania lui Florea și-au exprimat regretul și compasiunea pentru târgumureșenii furați în campania electorală cu materiale și angajați pe banii lor în slujba jegurilor portocalii. Vandalii inventați de găinarii din servicii și pramatiile din PDL Mureș își anunță disponibilitatea de a ataca orașul atunci când hoții din primărie reușesc să mai cumpere 2000 de autocolante care să înlocuiască autocolantele rechiziționate de poliție după mascarada gunoaielor de polițiști locali și prestatori de rahaturi electorale pentru tătucul Florea. DNA, încă nu miști la dosarul autocolante pentru campanie și prostovani cu statut de funcționar public implicați în campanie? Poate miști în afacerea Scrisori deschise în plic închis. Hai, că pe licitatiapublica.ro aveți tot ce îi interesează pe găinarii din primărie și pe politruci, rămîne doar să mergeți cu poliția economică să verificați ce au cumpărat ăștia și unde sunt banii pe sondaje de opinie pe firmă de pedelist (5.000 de euro) și ce transportă Siletina lui Maior în ani de campanie electorală, pentru că șmecherașii din primărie au afaceri dedicate nu pe asociere, ca să știe toată lumea, ci pe Siletina!


Dată fiind apropierea sărbătorilor de iarnă şi pregătirile pentru manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, audienţele consilierului primarului, Claudiu Maior, programate în fiecare zi de marţi, între orele 18 – 19, se suspendă pe o perioadă determinată.

Toate problemele târgumureşenilor pot fi sesizate însă, în continuare, în scris, pe adresa: Primăria municipiului Tîrgu – Mureş, Piaţa Victoriei nr.3, sau pe mail la: primaria@tirgumures.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.