miercuri, 19 decembrie 2012

Am scăpat de Abramburica. Cel mai halucinant ministru al învățământului ne spune pa și pusi! Noi îi spunem... adio și cale bătută!



Am scăpat de Abramburica. Cel mai halucinant ministru al învățământului ne spune pa și pusi! Noi îi spunem... adio și cale bătută!
Guvern fără Androneasca! Ceea ce era mai important ca un guvern cu UDMR, frica a tot felul de dobitoci șovini, foști comuniști sau actuali frecători la servicii, care voteză ca porcii hoții de români doar ca să nu ajungă să fure și un maghiar și care cred că maghiarii ăstia mănâncă carne de român și uită că i-au pus la guvernare de prin 1996 încoace și mai uită că aleșii lor au  semnat n-șpe protocoale cu ei, printre care și mizeria pentru înființarea TV Târgu-Mureș pe cerințe politice și nu economice sau culturale. Cel mai important fapt este că  Remus Pricopie a fost   propus pentru a prelua portofoliul Educatiei in Cabinetul Ponta II. Abramburica ne spune, deci, pa și pusi acolo unde credea că își face cuib și s-a fluturat în câteva guverne. Individa cu scandalurile legate de ANI și pozițiile ocupate la universitate și parlament, inventatoarea intrării în facultate fără bac, geniul pustiu care a propus bacalauratul tehnologic pentru ca USL să nu se trezească și el cu 100.000 de  absolvenți de liceu în general prea proști ca să își ia bacalaureatul...normal, iese, în sfârșit, din scenă. Femeia asta a venit cu propuneri halucinante, cu tablete pentru elevi, cu amânarea anului pentru a porni clasa zero - un proiect ratat și de rahat al predecesorului portocaliu și s-a făcut de râs acoperind plagiatele din partid! Suficiente motive ca Abramburica să iasă rușinos din scenă. Și să fie pusă pe poziție de ministru halucinant al învățământului, alături de Marga, individ care a introdus facultatea pentru proști, doar cu dosar, că examenul de admitere nu le permitea tuturor fraierilor să intre și nici nu aducea miliardele în veniturile rectorilor de la stat. Marga și Andronescu – doi miniștri/siniștri ai Învățământului!
P.S. Dacă cei doi indivizi de trist renume în ale conducerii ministerului nu erau rectori la universități de stat, mai marșau la facultate fără bac și admitere fără examen, pe baza plicului și a semnăturii? Cum e posibil ca niște indivizi care au prins școală-școală, cu examene grele de admitere, cu concurență, cu proiecte de diplomă realizate de studenți și doctori și nu copiate cu nesimțire de porcii de partid să tolereze un sistem mincinos, dacă nu le ieșeau interesele?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.