sâmbătă, 13 aprilie 2013

Premeditare la nesimțiții de la RCS-RDS! Care vor să-și plătească datoriile cu decodoarele băgate pe gât abonaților! Să acopere donația pentru USL obrăznicia ?



Premeditare la nesimțiții de la RCS-RDS! Care vor să-și plătească datoriile cu decodoarele băgate pe gât abonaților! Să acopere donația pentru USL obrăznicia ?
Jigodiile de la RCS-RDS au ajuns la alt nivel de nesimțire. Au ajuns ăștia să își bată joc de abonați codând peste noapte alte canale (vreo 10!).
Concret,  plătiți un abonament pe o locuință și dețineți mai multe televizoare. Pe fiecare  dintre ele se pot urmări canalele BBC, History Channel, canalele maghiarului Pasykany și așa mai departe. Ce au făcut bandiții ăștia? Au codat canalele, știind că într-o locuință sunt câteodată mai multe televizoare, pentru a-i obliga pe fraieri ca să le mai cumpere decodoare. Când am sunat la firmă inși au confirmat măgăria și mi-au propus să închiriez încă 2 decodoare (pentru celelalte două televizoare), la doar (zic ei) 5 lei pe lună! Așadar, bandiții vor să mai obțină 60 de lei pe an per televizor din închiriere, deși ei nu au oferit vreun serviciu în plus sau vreo îmbunătățire a serviciului care să motiveze în vreun fel  hoția! Cazul va fi prezentat CNA și Protecției consumatorilor, să vedem ce spun ăștia de afacere, deși se poate bănui că se va pune batista pe țambal, RCS-RDS fiind firma care a sponsorizat USL cu peste 20.000 de euro! Asta ca idee despre o posibilă protecție politică și o închiderea a ochilor la o posibilă măgărie de monopol.
Ca dovadă că javrele de la RCS-RDS premeditează mereu și la ele nu există accidente:
1.     Afacerea nedifuzarea GSP. Deși inclus în pachetul de bază, găinarii de la RCS-RDS au sfidat actul și nu au difuzat canalul. De joi bandiții l-au trecut la codate!
2.     Afacerea Nașul. La fel, canal obligatoriu în pachetul de bază, băgat după luni de șantaj în grilă.  Ce face ungurul bulan de la erdeesh: îl codează, ca proștii să mai cumpere decodoarele ieftine chinezești.
3.     Afacerea History, Discovery Science și așa mai departe. Prin vară, se puteau recepționa vreo 7 canale cum ar fi cele menționate. Ce fac bandiții? Peste noapte le bagă în pachetul superior și cer cu nesimțirea golănească specifică 7 lei în plus. Bandiții oferă azi ceea ce au oferit ieri fără taxă, CNA a dormit aici!
4.     Afacerea Discovery. Bandiții au premeditat scoaterea canalelor Discovery. Imediat au găsit soluții, canalele cu specific asemănător, unele difuzând chiar emisiuni de pe Discovery! Bandiții au spus că Discovery cere prea mulți… bani!
5.     Afacerea Digi rahat local. În grilă, la necodate, avem 6 canale de rahat local, Craiova, Iași etc. Nu interesează pe ardeleni, de exemplu. Măgărușii se ambiționează să le lase la necodate. Mizeriile au audiențe mizerabile, dar asta nu contează când bandiții au motivat că Discovery are audiențe sub 1 la sută. Dând telefon la Târgu-Mureș, cei de la RCS-RDS au motivat: dar știți câți târgumureșeni au cerut canalele teritoriale? Răspunsul a fost: vreo 3,14?!
6.     Afacerea bani în plus, după modelul Discovery. Canalele Discovery erau nașpa pentru bandiți, pentru că cereau bani în plus. Idioții nu au venit o secundă cu propunerea  ca să se facă un pachet cu acele canale, chiar la un preț superior, dar vin cu găinăria codării proprii, ca să plătiți direct câte 5 lei în plus fără ca ei să miște un deget!
7.     Afacerea History. Canalul se vedea în vară bine merci. Bandiții îl bagă în pachetul superior, de 7 lei. În momentul scandalului cu Discovery, ca lumea să nu îl linșeze pe bandiți se introduce History la liber. Acum History e codat. History e canalul cu care bandiții ăștia se acoperă la nevoie,  monedă de schimb pentru Discovery! Găinarii ăștia cred că așa canalele lor triste vor ajunge să se bucure de ceva audiență sau doar nevoia de a pune mâna pe banii proștilor îi împinge la măgărie? Adevărul e mereu la mijloc!
RCS-RDS este în mândru rahat financiar, cu vreo 800 de milioane de euro datorie, cam ca un Oltchim, firma are procese cu firme din Ungaria, cum scrie presa, a încercat să facă un monopol drăguț în bleaga de țară a noastră, în care orice pungaș face ce vrea și mai ales dacă are sprijin politic. Nesimțirea ăstora nu are margini. Dumneavoastră aveți …telecomanda. Luați măsuri și dați-le pungașilor ceea ce merită, prin sesizări la organele statului, prin semnarea de petiții, prin semnalarea oricărui abuz sau ilegalitate și chiar mergeți cu nesimțiții la tribunal. Poate așa vor înțelege că nu pot face în România ceea ce nu li s-a permis în Ungaria! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.