marți, 9 aprilie 2013

Șmecherașii lui Florea vin cu containere îngropate la preț de garsonieră! Pentru ce porci din PDL Mureș sau cine știe se pregătește afacerea?!



Șmecherașii lui Florea vin cu containere îngropate la preț de garsonieră! Pentru ce porci din PDL Mureș sau cine știe se pregătește afacerea?!

Nu înțelegem de ce presa mureșeană care nu merge la licitație, dar merge la notarul intermediarului lui Florea, se uită în gura lui Maior, consilier personal, deci ins fără calificarea de a vorbi altora, decât amicului lui de afaceri pe FCM și Siletina, Dorin Florea. Am înțeles, presa e șantajată de găinarii din primărie care au dat publicitatea pe alde Cătană, Suciu și ălalalt, dar să te uiți în gura unui slujbaș oarecare al primăriei care are rol să îi dea sfaturi lui Florea și atât e ca și cum ai cere portarului să îți explice… contabilitatea sau vreunei fufe angajată pe nășiri cum e cu concursurile la instituțiile publice.  Pentru ce porci din PDL Mureș pregăteau bandiții din primărie afacerea cu containere îngropate?! Vorbim de containere în orașul în care publicitatea vine pe insul abonat la afaceri, în care bandiții din primărie fac campanie electorală mincinoasă cu autocolante lipite de prostovanii din poliția locală, conduși de un sereist dat afară din sistem, așa cum scrie presa din Maramureș, vorbim de afaceri cu sondaje de opinie pe membru PDL (Munteanu, cel cu citat inspirat din lagăr nazist) și alte afaceri ale găinarilor din primărie pe colegi din PDL Mureș.
Containere la pret de apartament, la Târgu Mureş (UPDATE)
Containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil. Aşa vede Primăria Târgu Mureş rezolvarea problemei gestionării deşeurilor de care ar trebui să se ocupe societatea Salubriserv.
containere de 100.000 de lei la targu mures
Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş.

Consilierul local Claudiu Maior a declarat că  “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”

Capacitatea containerelor îngropate este de 7 mc, adică cât 7 ghene de gunoi folosite în prezent, potrivit sursei citate.

UPDATE: Consilierul personal al primarului, Claudiu Maior, a explicat că restul pubelelor ar urma să fie achiziţionate de societatea Salubriserv dacă acest lucru va fi aprobat de Consiliul Local Târgu Mureş.

Consilierul personal al primarului a declarat că acele coşuri de gunoi amplasate în zona Diamant nu au fost încă achiziţionate de Primărie, fiind oferite de o firmă cu titlul de demonstraţie. Întrebat dacă va fi înapoiat în cazul în care aleşii locali nu vor fi de acord cu achiziţionarea a astfel de containere, Maior a precizat că "atâta cred că ne permitem".

Sursa: http://mures.citynews.ro/eveniment/containere-de-100000-de-lei-la-targu-mures-1238185

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.