joi, 29 mai 2014

Bandiții de la RCD-RDS vă fură un euro pentru canalele pe care vi le bagă pe gât! Fotbal cu de-a sila, de la hoții ăștia care se plângeau de Discovery anul trecut! Succes cu sesizările la Protecția consumatorilor, români care aveți și voi drepturi europene!



Bandiții de la RCD-RDS vă fură un euro pentru canalele pe care vi le bagă pe gât! Fotbal cu de-a sila, de la hoții ăștia care se plângeau de Discovery anul trecut! Succes cu sesizările la Protecția consumatorilor, români care aveți și voi drepturi europene!
În caz că nu se înțelege, două canale care nu sunt obligatoriu de retransmis  cer  acum bani și RCS-RDS vă fură automat un euro ca să le dea ălora ceea ce cer pentru transmisiuni cu fotbal canceros românesc!
Practic, bandiții ăștia de la RCS-RDS fac ceea ce îi acuzau că fac cei de la Discovery! Posturile Discovery nefiind obligatoriu de retransmis, bandiții RCS-RDS inventaseră o grijă pentru cetățean și clamau chiar că nu e normal să se plătească de către abonați un canal care e văzut(sic) doar de 100.000 de români (1 la sută) Cum se cheamă acum, porcilor, să plătească toți românii pentru niște gunoaie de meciuri de pe niște canale care nu le dorim și nu am semnat pentru abonament la așa ceva?! Succes la sesizările la Protecția consumatorilor, succes cu sesizările la Consiliul concurenței și la poliție, pentru escrocherie, pentru noi ceilalți un motiv pentru a renunța la abonamentul RDS!
P.S. Tot RCS-RDS mai face e nebunul: Compania RCS & RDS a depus o plângere împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP), pe care o acuză că a încălcat legislaţia concurenţei atunci când a vândut drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1. Poate, dacă se supără, cei de la RCS-RDS mai spun de șantaj, de Mitică, de parteneriatul cu Antenele, de difuzarea ilegală a Eurosportului cu meciuri din campionatul Angliei doar în limba maghiară, de refuzul de a da liber canalelor cerute de CNA, de posturile locale și de rahaturile sârbești sau de la mare difuzate în mijlocul Transilvaniei și așa mai departe!
Vă mai aduceți aminte ce spuneați, bandiți?!
“Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc şi 100% plătesc! Întrucât tarifele Discovery au fost întotdeauna în dolari SUA, deşi abonamentele noastre sunt plătite în lei, sumele solicitate de grupul Discovery, numai pentru România, au crescut continuu de-a lungul anilor, indiferent de criza economică sau de ratele de schimb valutar.
Operatorul susţine că a propus lansarea unui pachet distinct, cu plată, care să includă toate posturile Discovery, însă propunerea ar fi fost refuzată. “Grupul Discovery a refuzat propunerea noastră de a crea un pachet distinct, care să conţină toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery, pachet disponibil abonaţilor interesaţi, dar fără costuri nejustificate pentru abonaţii care nu îl solicită”.



http://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/liga-1-se-va-vedea-pe-rcs-rds-pentru-un-euro-in-plus-nid-107285/
Posturile Look Tv si Transilvania Live se vor vedea din aceasta toamna in reteaua RCS-RDS, dupa ce ambele parti au ajuns la un acord. Pretul se incadreaza in cei 5 lei suplimentari pe care ii anuntasem anterior.

(P) Înregistreaza-te acum la Sportingbet și primești un Free Bet de 400 lei!

Cele doua televiziuni au iesit recent din programul “must carry” si astfel societatile de cablu au trebuit sa negocieze separat cu cele doua preluarea in grila de programe.

RCS-RDS va percepe abonatilor o taxa suplimentara de un euro pe luna pentru difuzarea celor doua posturi de televiziune, conform paginademedia.ro care citeaza Gazeta Sporturilor.

UPC negociaza de asemenea preluarea Look Tv si Transilvania Live si ar putea detine in premiera campionatul Romaniei. Romtelecom nu si-a aratat deocamdata interesul pentru posturile care transmit Liga 1.

Etapa ar urma sa se joaca ca si pana acum pe durata a patru zile: vineri, sambata, duminica si luni. Se vor juca cate doua partide pe zi, una de la 18:00 si alta de la 21:00, exceptie facand ziua de vineri care va programa trei partide, cea mai slaba deschizand etapa de la ora 16:00.

Cele doua posturi detinute pana acum de omul de afaceri Arpad Paszkany, printr
- See more at: http://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/liga-1-se-va-vedea-pe-rcs-rds-pentru-un-euro-in-plus-nid-107285/#sthash.QeizfMTK.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.