sâmbătă, 30 mai 2015

Bandiții PDL Mureș nu au furat corespunzător din bugetul local pentru bandiții PDL Mureș?



Bandiții PDL Mureș nu au furat corespunzător din bugetul local pentru bandiții PDL Mureș?
Atenție, leprele aruncau sute de mii de euro la FCM/ASA doar pentru Cupa liceelor, cu dedicația Joma! DNA Mureș, scapă-ne  de hoții români și maghiari și de mega-hoții PDL Mureș care au mai făcut o dedicație, fie și cu puțină frică de DNA. De la potlogarii cu afaceri primăria lui Florea, de la cretinii de consilieri șantajați de mafia PDL și de alte scursuri etnice. Atenție la bandiții etnici care fură în baza votului ordinar, pentru banditul român, ca nu cumva să vină banditul maghiar și să fure ce fură șatra cunoscută.
Radio Târgu-Mureș zicere:

Finanțarea cluburilor sportive, diminuată cu 20% de consilierii locali din Tîrgu-Mureș


Decizia a fost luată în ședința ordinară a Consiliului Local, azi, după ce s-a votat și constituirea unei comisii care să analizeze oportunitatea continuării asocierii dintre municipalitate și cluburile sportive.
Din aceasta vor face parte specialiști din cadrul direcțiilor economic, juridic și sport ale Primăriei deși, inițial, aceasta ar fi trebuit formată din consilierii locali:

Viceprimarul Claudiu Maior spune că sumele pe care Primăria le va acorda cluburilor sportive s-au diminuat cu 20% pentru sezonul competițional 2015-2016:

Contractele de asociere încheiate cu BC Mureș, ASA Tîrgu-Mureș, ACS Universitar, City Us și CS Nova Vita prevăd ca Primăria să contribuie cu aproximativ 12,3 milioane din bugetul local pentru finanțarea acestora.



Gsp zicere:

ASA Tg. Mureș trebuie să achite jucătorilor circa 1,5 milioane euro doar pentru clasarea pe locul 2 în L1

Primele și salariile consistente trecute în contractele jucătorilor riscă să ducă în stare de colaps clubul ardelean. Prima tranșă din drepturile TV ar trebui să meargă integral către fotbaliști și ar acoperi numai primele pentru parcursul din campionat: salariile rămîn în aer

Paradoxal, cel mai bun sezon din istoria lui ASA Tg. Mureș ar putea avea drept consecință destrămarea unei formații care s-a aflat la 45 de minute de a da marea lovitură a titlului. Iar necazurile derivă din zona financiară, unde clubul ardelean nu stă strălucit, în ciuda clasării remarcabile în L1.

Marile probleme riscă să iasă la suprafață din primele și salariile pe care jucătorii trebuie să le încaseze la finalul acestui sezon. Surse apropiate lui ASA explică faptul că fotbaliștii vor trebui să primească în total circa 1,5 milioane de euro numai recompensa pentru locul 2!

Ceea ce înseamnă că prima rată din drepturile TV cuvenită mureșenilor, 1,75 milioane euro, se va duce aproape integral doar în acoperirea primei pentru traseul din campionat. Aici ar intra inclusiv președintele Narcis Răducan, căruia i-ar reveni circa 60.000 euro!
Final de contract pentru vedete

În plus, față de vicecampioni există restanțe salariale vechi din ianuarie/februarie. Iar datoriile capătă cote tot mai abrupte, mai cu seamă față de jucătorii cu venituri lunare mari: Mureșan 14.000 euro, Zicu 12.000 euro, Stăncioiu 10.000 euro, Goga 8.000 euro.
Totodată, marea majoritate a oamenilor importanți din lot își încheie contractele cu ASA la sfîrșitul lunii iunie, iar pentru club va fi dificil să-i păstreze pentru Europa League și pentru sezonul viitor la același nivel financiar.

De pe lista cu cei aflați la final de angajament nu lipsesc Mureșan, Stăncioiu, M. Constantin, Sepsi, Velayos, N'Doye, Voiculeț, Zicu, Hora sau Axente! "Mulți dintre ei au deja contacte serioase prin alte părți, sînt în tratative inclusiv cu formații de peste hotare. Dacă șefii lui ASA nu se mișcă repede și eficient, s-ar putea să rămînă fără cel puțin patru, cinci oameni care au dus greul în campionat", spune o sursă GSP.
Ciobi pleacă. Vine Miriuță?

După ratarea titlului, Liviu Ciobotariu va părăsi banca lui ASA și, potrivit Dolce, ar urma să ajungă la o formație din prima ligă a Arabiei Saudite, acolo unde mai lucrează Victor Pițurcă (Al Ittihad) și Eusebio Tudor (Al Shoalah). Pe Ciobi îl așteaptă un salariu de circa 350.000 de dolari. Locul său la Tg. Mureș ar putea fi luat de Vasile Miriuță, fostul tehnician de la Ceahlăul și CFR Cluj, care a retrogradat în acest sezon în liga secundă maghiară, la cîrma lui Gyor.

În caz că ați uitat de mita luată de Claudiu Maior prin Kagan Ildiko, de la Coral, cum spune EVZ!



În caz că ați uitat de mita luată de Claudiu Maior prin Kagan Ildiko, de la Coral, cum spune EVZ!
Coral, sponsor al bandiților PDL, sponsor și după dedicațiile bandiților PDL Mureș, pe motiv de Iglesias, Zile târgumureșene sau aiurea! Atenție, DNA Mureș, gagiul a nășit ședințele cu pomană pentru Coral și atenție la taxa de habitat, pentru bandiții PDL fiind taxă de  momeli toxice. Prindeți bandiții lui Florea și cu mita și cu abuz în serviciu?!

Primăria Târgu Mureş are un contract cu societatea Coral Impex în valoare de 1.8 milioane lei. Exact ca la Zalău, patronul de la Coral Impex a discutat în data de 25 martie 2014 cu Kagan Ildiko, șefa Serviciului de Control, la scurt timp după plata unei tranşe din contractul de 1.8 milioane de lei.

„Așa cum rezultă din contactele avute în zilele de 25 și 26 martie 2014, între Badea Alexandru și funcționarii din instituția publică, sumele de bani remise sunt destinate numitului Maior Claudiu, viceprimar, persoană care ține și ea, în mod frecvent, legătura cu Badea Alexandru”, se arată într-un document al DNA, aflat la dosarul de corupţie care îl priveşte pe Horea Uioreanu.

„Prostii. Nu am primit bani”

Viceprimarul din Târgu Mureş a catalogat drept „prostii” faptul că ar fi primit mită de la patronul de la Coral. „Sunt prostii aceste informaţii, eu nu am primit bani de la el niciodată. Pe Alexandru Badea îl cunosc, dacă lucrează cu Primăria. Firma lui probabil lucrează cu noi de vreo 4-5 ani”, a comentat viceprimarul Maior.




Afaceri urât mirositoare ale primăriei lui Darius Vâlcov cu Coral Impex-ul cu mita la Cluj-Napoca și la Târgu-Mureș, cum susține DNA



Afaceri urât mirositoare ale primăriei lui Darius Vâlcov cu Coral Impex-ul cu mita la Cluj-Napoca și la Târgu-Mureș, cum susține DNA
Firmă abonată la banii publici, implicată cu mită la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, cum susține Evenimentul zilei din sursele DNA, cu contracte de râsul lumii la bărbatul Laviniei Șandru!
http://www.concretinolt.ro/administratie/apocalipsa-dupa-valcov-contractul-coral-impex-ploiesti/
Şi pentru că TICHIE DE MĂRGĂRITAR lipsea oraşului nostru, a avut grijă Darius Vâlcov să… rezolve şi problema aceasta. Drept urmare a amanetat o parte însemnată din bugetul Primăriei Slatina firmei CORAL IMPEX din Ploieşti pentru 20 de ani cu posibilitatea prelungirii… 60 de zile.
Un contract păgubos pe care orice amator, şi nu specialist, l-ar interpreta ca fiind unul de PRESTĂRI SERVICII şi nu unul de CONCESIUNE. O redevenţă plătită simbolic de firma CORAL IMPEX de 40.000 lei/an şi o scrisoare de garanţie de bună execuţie de 10% din această sumă, adică 4.000 lei. BĂTAIE DE JOC!
Firma  a fost abonată la banii primăriei încă din anul 2007 când a primit 428.413 lei pentru dezinfecţia oraşului. Pentru aceleaşi servicii a primit 266.043 lei în 2008, 365.736 lei în 2009, 197.700 lei în 2010 şi 564.428 lei în 2011, peste prevederile contractuale. Cu ce s-au ales locuitorii Slatinei? Cu un oraş dezinfectat ar spune primarul Vâlcov! Cu un oraş din ce în ce mai infect spunem noi! Poate că l-au dezinfectat cu apă şi au plătit-o la fel ca şi în cazul RUPIAH pentru spaţiile verzi. Adică… DELOC!
Un studiu mai atent al acestui contract atestă faptul că la Art.11-pct.27, SC CORAL IMPEX SRL Ploieşti era obligată, sub sancţiunea REZILIERII contractului, ca în termen de 30 de zile de la semnarea acestuia să-şi stabilească sediul secundar (PUNCT DE LUCRU) pe raza municipiului Slatina. Cum acest lucru nu s-a întâmplat în termenul prevăzut, contractul a fost lovit de NULITATE ABSOLUTĂ, începând cu data de 26.09.2010. Iar din această zi, domnule primar, sunteţi BUN DE PLATĂ! Având în vedere faptul că în conformitate cu art.11, pct.16- din acelaşi contract- firma CORAL IMPEX era obligată să amenajeze şi să modernizeze un parc pentru populaţia municipiului, cu pomi, plante ornamentale, montat băncuţe, locuri de joacă, în locul indicat de concedent(Primăria Slatina), solicităm domnule primar să precizaţi, pentru cetăţenii care v-au votat, vă plătesc salariul, concediile şi toate celelalte mofturi, care este acest loc, ce s-a realizat până în prezent şi dacă acest articol dintr-un contract de dezinfecţie nu se contrazice cu obiectul contractului încheiat? Şi am mai avea o întrebare pentru domnia sa, primarul de Slatina: Este sau nu lovit de nulitate contractul cu firma CORAL IMPEX pentru că a fost semnat personal de Darius Vâlcov în timp ce împuternicitul primăriei (cu contract!) pentru semnarea contractelor era administratorul Minel Prina?
Şi cum suntem convinşi că răspunsurile nu vor veni, vă spunem noi, stimaţi cititori, că acel contract ESTE LOVIT DE NULITATE!
Nu ne interesează pe noi faptul că SC CORAL IMPEX Ploieşti este abonată la bani publici şi la alte primării din ţară, şi nici faptul că are aceeaşi practică de a nu-şi declara veniturile reale în raport de taxa pe valoarea adăugată sai aceea de a uza de facturi nereale pentru a-şi diminua impozitele şi taxele, ÎNSĂ… pentru ca cetăţenii să tragă o justă concluzie în legătură cu această firmă vă facem o trecere în revistă a primăriilor cu care ,,a colaborat” CORAL IMPEX în perioada 2007-2011. Astfel în 2007- Primăriile Cluj Napoca, Braşov, Tîrgu Mureş, SLATINA, Tulcea, Videle, Codlea, Alexandria, Odobeşti; în 2008 a avut contracte la primăria Cluj Napoca, Braşov, Tîrgu Mureş, SLATINA, Tulcea, Zalău, Alexandria, Videle, Slobozia, Turda, Olteniţa, Urziceni; 2009- Primăria – Cluj Napoca, Braşov, SLATINA, Tulcea, Zalău, Alba Iulia, Codlea; 2010- Primăriile Cluj Napoca, Braşov, SLATINA, Tulcea, Tîrgu Mureş, Zalău, Alexandria şi 2011 CORAL IMPEX a avut contracte la primăriile Cluj Napoca, Braşov, Ploieşti, SLATINA, Târgu Mureş, Tulcea, Piteşti, Sibiu, Sulina.
Referitor la evidenţa contabilă şi intrările DUBIOASE, acestea au fost de la SC Accor Services(50.252+50.099 lei), NCN Studiu TV(25.279 lei), Universal Diana SRL(21.000 lei), DE VERO Impex SRL(19.748 lei), LoderoCom Impex SRL(6.489 lei), Dachim SRL(232.438+139.614 lei), Eurototal Comp SRL(35.160+25.510 lei), Universal Diana SRL(21.000 lei), Camping Darste SRL(39.344+22.127 lei), Agrovest Impex SRL(30.437 lei), Dachim SRL(143.259+81.811 lei), service Industrial Cleaning(142.776+142.413 lei), Advisto Trading SRL (66.848 lei), Prsan Labor (58.610 lei), Creativ Solutions Consultina(52.655 lei), Plus Autotrade SRL(44.661 lei), Eurototal Comp SRL(43.925+26.500 lei), Camping Darste SRL(60.126 lei), Mavial Invest M&M Invest SRL(19.832+11.690 lei), Moriqah Internaţional SRL(10.484 lei), Artima SA(8.000 lei).
Aceste aspecte îi privesc direct pe procurorii DIICOT şi DNA. Dacă au curaj! Pe noi ne privesc cei 1.822.320 lei(optsprezece miliarde lei vechi) scurşi pe apa sâmbetei către această firmă din bugetul Primăriei Slatina, ca să ne DEZINFECTEZE. Dar ce ziceţi dacă în loc de 1.822.320 lei susţinem în faţa administratorului SC CORAL IMPEX şi a prieteniei acestuia cu viitoarea soţie că au fost de 10 ori mai mulţi? Ce ni s-ar putea întâmpla dacă am greşit… pentru că s-a întâmplat şi la case mai mari, cum ar fi de exemplu, CASA POPORULUI!

vineri, 29 mai 2015

Banditul PDL Mureș și banii dați de hoțul etnic din bugetul local. Atenție, banditul și retardatul lui Florea nu puteau plăti salarii din banii publici! DNA, iei banditul și pentru asta, după ce ai cretinul știut cu mita de la Coral, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ?!



Banditul PDL Mureș și banii dați de hoțul etnic din bugetul local. Atenție, banditul și retardatul lui Florea nu puteau plăti salarii din banii publici! DNA, iei banditul și pentru asta, după ce ai cretinul știut cu mita de la Coral, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ?!

Gsp zicere:
Steaua a luat cel de-al 26-lea titlu de campioană din istorie, însă în spatele acestuia par să stea anumite decizii care au fost radicale.

Primele jucătorilor lui  ASA Tîrgu Mureş pentru cîştigarea campionatului au fost scăzute de la 17.000 de euro la 10.000 de euro, cu o zi înainte de partida cu Oţelul Galaţi, decisivă în lupta pentru titlu cu Steaua, au declarat pentru Mediafax surse din anturajul fotbaliştilor.

Jucătorii pregătiți de Liviu Ciobotariu aveau promise prime în valoare de cîte 17.000 de euro pentru locul 1 şi cîte 5.000 de euro pentru locul 2. Miercuri însă, vinceprimarul Claudiu Maior i-a anunţat pe jucători că prima pentru cîştigarea titlului scade la 10.000, iar cea pentru locul secund este eliminată. Oficialul a motivat decizia prin faptul că majoritatea consilierilor locali au considerat primele mult prea mari.