duminică, 8 mai 2016

Nebunul nostru îl servește cu balon de 200.000 de euro pe insul care și-a făcut special Protecting People, iar la Cluj-Napoca banii se dau pe interese pedeliste și pe foștii angajați ai lui Florea. Atenție, DNA!Nebunul nostru îl servește cu balon de 200.000 de euro pe insul care și-a făcut special Protecting People, iar la Cluj-Napoca banii se dau pe interese pedeliste și pe foștii angajați ai lui Florea. Atenție, DNA!
http://www.ziardecluj.ro/o-firma-apropiata-pdl-castigat-contractul-pentru-acoperirea-bazinului-olimpic-de-la-strandul-sun
Mulțumesc pentru pont!
Alfaconstruct SA, din Targu Mures, a castigat la Cluj contractul pentru acoperirea bazinului olimpic de la Strandul Sun. Societatea castigatoare este apropiata fostului PDL, din actionariat facand parte, pana in 2010, fostul consilier judetean din Mures, Mihai Porutiu.

Alfaconstruct SA, din Targu Mures, a avut o oferta de 2.489.867 de lei, fara TVA, iar Regia Autonoma a Domeniului Public, cea care administreaza strandul Sun, a desemnat-o castigatoare pentru lucrarile de acoperire a bazinului olimpic.

Interesant este ca firma castigatoare a venit cu o oferta financiara aproape identica cu pretul estimat al lucrarii. Pretul estimat a fost de 2.489.257 de lei.

Alfaconstruct SA a avut o cifra de afaceri de 12,6 milioane de lei, in 2014. Din actionariat a facut parte, pana in 2010, fostul consilier judetean din Mures, Mihai Porutiu (PDL). Acesta si-a cedat actiunile catre Dan Gliga, care detine societatea, alaturi de Iuliu Muresan si Cosmin Pop.

Bazinul olimpic din complexul Sun, cu o dimensiune de 50x25 de metri, va fi acoperit cu o membrana presostatica tripla. In acest fel, va putea fi folosit si in timpul anotimpurilor reci.

Conform planului, investitia prevede acoperirea bazinului olimpic cu un balon presostatic, amenajarea de spatii și vestiare pentru vizitatori, amenajari perimetrale în jurul bazinului, reamenajarea zonei de acces, precum si construirea unei terase adiacente bazinului, cu intrare numai din zona acestuia. De altfel, bazinul olimpic existent va fi refinisat, fiind adus la o adancime maxima de 1,5 metri.

Regia Primariei, care administreaza baza de agrement din Grigorescu inca din 2008, a lansat licitatia care prevede atat proiectarea - proiect tehnic, detalii de executie, documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire, verificare tehnica a proiectarii, asistenta tehnica pe timpul executiei din partea proiectantului – cat si executia efectiva a lucrarilor.

De cand este in administrarea RADP, baza de agrement din cartierul Grigorescu a beneficiat de lucrari de reabilitare in valoare de 250.000 de lei. Pe langa cele trei bazine existente, au fost achizitionate inca doua piscine gonflabile, in care cei mici se pot da cu barcutele sau cu baloanele. De asemenea, suprafata plajei a fost extinsa cu 60%.

In Cluj-Napoca mai exista alte doua bazine olimpice acoperite. Este vorba de Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice si Complexul de Natatie Universitas, ce apartine UBB Cluj. Acesta din urma a fost inaugurat in 2009, dupa o investitie de 25 de milioane de lei.


Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri de la întreținere spații verzi până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista cu 400 de semnături de părinți care își doreau afacerea!Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri  de la întreținere spații  verzi și locuri de parcare, până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista  cu  400 de  semnături de părinți care își  doreau afacerea! Afaceri pe  firme   diferite, același ins care oferă fără număr din banii publici. DNA, te simți?
Ce  coincidență, cine e abonat la primăria lui Florea rămâne abonat și dacă ăla  își trage altă firmă! Poate verifică DNA cum bandiții PDL Mureș au aruncat 200.000 de euro pe balon și cum gagiul lui Florea vinde tractoare și aspiratoare subacvatice la neterminatul care  a transformat primărie în  loc de dedicații pentru bastarzii din PDL Mureș și bugetarii din camarila jegului etnic.
ASOCIAŢIA PROTECTING PEOPLE
Detalii
Numar inreg. National 14118/A/2011
Numar inreg. Instanta   57
Data inreg. Instanta       27 May 2011
Pozitie        
Numar Incheiere 117
Data Incheiere     17 May 2011
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica    
Data HG Utilitate Publica     
Fondatori
PUŞCAS ANDREI CONSTANTIN,PUSCAS EUNICIA MIHAELA,GLIGOR VIORICA
Nu exista fondatori
Scop
Ajutorarea persoanelor cu handicap fizic, psihic şi social, precum şi a altor persoane şi categorii minoritare aflate în nevoie, prin crearea unor fonduri, pe toate căile legale pentru astfel de aciuni, care vor fi utilizate penbtru activitţăţi de caritate şi ajutor umanitar, fără a urmării obinerea unui profit în sens comercial.ţ
Consiliu Director
PUSCAS ANDREI CONSTANTIN, PUSCAS EUNICIA MIHAELA, GLIGOR VIORICA
http://www.omnibus.ro/index.php/ro/katalogus/14396-atlantis-com-srl/
ATLANTIS COM SRL
         
Inapoi la listare     
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Mobil:          0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
CUI: 15473350
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Atlantis Com pupă peste 100.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pentru ceea ce șmecherii numesc Servicii de întreținere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Până când cineva va verifica afacerile găștii din Primăria Târgu-Mureș pe firme de pedeliști, de camarilă sau de alți borfași, cu sau fără pușcărie sau cu sau fără dosare la DNA, târgumureșenii trebuie să știe că șmecherașii au pus la cale o altă afacere de peste 100.000 de euro. Beneficiară e o firmă, Atlantis Com, din Mureșeni. Poate așa târgumureșenii vor fi cu ochii ca pe butelie pe afacerile cu zonele verzi și vor chema din nou poliția când bandiții de șefi de asociație taie copaci și gard viu pentru că îi roagă nu știu ce prostălău, Claudiu sau așa ceva și nu au autorizații și când porcii de subordonați ai lui Florea fură domeniul public sau privat și își fac ferme de câini, parcări, puncte de…alimentare. Și ca poantă, cu ce se mai ocupă serviciul primăriei dacă bandiții externalizează serviciile? Să vă mai reamintim că bandiții plătesc și persoană fizică care să răspundă la telefon?! Ce alte afaceri mai au bandiții de partid din primărie?!
P.S. Parcă anul trecut afacerea de gen era dată de șmecherași pentru Verdi Invest. Acum s-a schimbat schimbarea?!
Anunt de atribuire numarul 133276/28.01.2013
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: NICOLETA ALINA DAMIAN , Tel. +40 0265268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: +04 0365801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: MUNICIPIUL TG MURES
Codul NUTS: RO125 - Mures
In cazul categoriilor de servicii 17-27 aprobati publicarea prezentului anunt? Da
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
77310000-6 - Amenajare si intretinere de spatii verzi (Rev.2)
77210000-5 - Servicii de transport de busteni (Rev.2)
77211300-5 - Servicii de defrisare (Rev.2)
77211400-6 - Servicii de taiere a arborilor (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
559,361 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 399 Denumirea: Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
V.1) Data atribuirii contractului 20.12.2012
V.2) Numarul de oferte primite 3
Numarul de oferte admisibile 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. ATLANTIS COM S.R.L.
Adresa postala: str.Mureseni, nr.11 , Localitatea: Tg.Mures , Cod postal: 540242 , Romania , Tel. +4075263054 , Fax: +40265-252102
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 560199.24 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 559361.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul juridic si contencios administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr.3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265-268330 , Fax: +40 265-260813
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
28.01.2013 13:02

 Protektaline:


Afacere cu parcări acoperite de peste 3000 de lei locul de parcare și prin Protekta Line prin pomana Primăriei Târgu-Mureș
Generoasa primărie Târgu-Mureș, care a reușit ca în an electoral să fie autoritate contractantă până și pentru o afacere care s-a dovedit câștigătoare pentru Citadin /Lucrari de reparare a degradărilor la îmbrăcăminți asfaltice (967.741 lei, cu singura ofertă depusă, adică pe firma cunoscută pentru patronul care l-a pârât pe Florea la DNA- încurcate sunt căile domului în an electoral și de criză financiară!) vrea o mică afacere nu doar pentru firma abonată la parcări scumpe și inutile, adică în aer liber și cu un acopeiș deasupra capului. Dacă grosul afacerilor de gen le ia firma Senin, o mică afacere a trebuit făcută și pentru o anume Protekta Line, care este dispusă să facă bugetul local mai suplu cu 1.400 de euro pentru fix două mașini parcate! Pentru proștii care cotizează cu seninătate la taxe și impozite ca băieții veseli și de partid să facă afaceri pe firme de partid, de rude sau chiar pe firme fără pile, o problemă de matematică: în câți ani s-ar amortiza din chirie un loc de parcare de 700 de euro? Cam în 18 ani, când locul de parcare respectiv e oale și ulcele? Calculul este bine de făcut și pentru alte realizări ale epocii... pedeliste, cu milioane de euro vârâți pe firme apropiate și/sau de inși din partid, la Platou, Weekend, la patinoare, pentru a afla cum sunteți luați de fraieri cu investiții care nu se vor amortiza niciodată și care sunt făcute doar pentru a se da un ban la firme afectate de criză și care trăiesc aproape exclusiv din pomana banilor publici!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
 Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
 Telefon: +40 0265268330
 Fax: +04 0365801856
Ofertant: PROTEKTA LINE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: RO 16785538
 Adresa: Str. Mureseni, Nr.11, Targu Mures
 Telefon: 0265252099
 Fax: 0265252102
Mega-afacere cu 28 de locuri de parcare, desigur la Târgu-Mureșul controlat de șmecherașii PDL. În caz că nu știți, bandiții din primărie dau 800 de euro și pe un singur loc de parcare, prin firma Senin!
Afacerile dedicate ale șmecherașilor din primărie, pe firme de obicei ale PDL sau ale camarilei, au pus la cale afacerea cu  concesionare teren pentru amenajare spații verzi și parcări. Ca idee, șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au ajuns să dea și 800 de euro (peste 3.400 lei!) pe un singur loc de parcare pentru o mașină. Calculați în câți ani, minimum 18, se amortizează banii dați cu dărnicie de bandiți. Desigur, vor fi și proști care vor spune: bine că se construiesc parcări, deși alea sunt din banii proștilor și cretinii își parchează mașina ca și până atunci, tot în acelați loc (parcarea comunistă) și în fața blocului! USL-iști, voi nu aveți de dat banii pe parcările firmelor voastre, îi lăsați pe șmecherașii de la PDL Mureș să-și facă numărul? Voi nu aveți niscaiva obligații după alegeri, cum au de obicei borfașii PDL?
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Municipiul Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, Targu Mures, judetul Mures, telefon 0265/268330 int. 274, fax 0365/801856, e-mail: licitatie@tirgumures.ro.
2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Concesionarea unei suprafete de teren de 632 mp apartinand domeniului public si privat al municipiului Targu Mures, care urmeaza a fi mobilata astfel: – extinderea spatiului din str. Bartok Bela nr. 2 si amenajarea spatiilor verzi, pe o suprafata de 268 mp; – amenajarea unor locuri de parcare (28 locuri de parcare X 13 mp/loc de parcare), pe o suprafata de 364 mp.
3. Informatii privind documentatia de atribuire:
3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire poate fi procurata de la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 85.
3.2. Denumirea si adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Concesionari, Inchirieri, Vanzari si respectarea disciplinei contractuale din cadrul Primariei municipiului Targu Mures.
3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 54/2006: Costul documentatiei de atribuire este de 50 lei.
3.4. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 11.01.2013.
4. Informatii privind ofertele:
4.1. Data limita de depunere a ofertelor: 16.01.2013, ora 10.00.
4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Ofertele se vor depune la sediul municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 13.
4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar.
5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.01.2013, ora 12.00, la sediul municipiului Targu Mures din Piata Victoriei nr. 3, camera 45.
6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Comercial Mures, Str. Justitiei nr. 1, 0265-262010.
7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 5.12.2012.


Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Numar de telefon: 0265-252099, Fax: 0265-252102 , Mobil: 0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
Site web: www.proinfinity.ro
Email: office@proinfinity.ro
CUI: 16785538

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu