joi, 31 octombrie 2019

Demență etnică marca Târgu-Mureș!


Demență etnică marca Târgu-Mureș!
Nu doar orașul florilor răului, a inculpaților români, a infractorilor condamnați și a înapoiaților cu probleme cu integritatea sau cu carteluri taxi. E și orașul în care românismul e atât de bolnav încât se întâmplă ce urmează:

miercuri, 30 octombrie 2019

Mândria bolnavă de a fi mândru român e și pentru hoți

Mândria bolnavă de a fi mândru român e și pentru hoți
Mulțumim, maestre Tolo și așteptăm subiectul de care erați interesat,  cu banii publici pentru poliții târgumureșene de la inculpați, din bugetul local. Ca să lămurim cine are protecție și încredere în inculpați și cum e legea și ordinea nu pentru cetățean și cât mai costă demnitatea de polițai cu școală sau fără și cum e cu SRI care a pregătit personal de încredere pentru inculpații români, via presă sau nu, în orașul provocărilor etnic românești (vor ataca orașul, vor vinde Ardealul, UDMR nu votează retardați și bani pentru românii morți de foame, cu firme  de întreținuți, denunț la Viktor Orban, semnătură pentru Ținutul secuiesc capitală culturală, manipulări românești și pe firme de români cu indicatoare și panouri bilingve)!

Poliții târgumureșene mânjite cu cadouri din banii publici de la inculpații români, nu vă e rușine neuronilor?


Poliții târgumureșene mânjite cu cadouri din banii publici de la inculpații români, nu vă e rușine neuronilor?
Nu pentru că vă mânjesc ăia din banii noștri ai bugetului local,  nu aveți bun simț și frică de Dumnezeul adevărat și nebugetar, ci pentru cum au montat escrocii banului public un indicator rutier. La nivelul unui copil, fără să fie vizibil pentru șoferi. Bani de furat pentru un alt român întreținut al găștii etnice, ca și indicatoarele bilingve și declarate ilegale de Poliția Română, de la București, adică fără mânjire, ca la Târgu-Mureș?! P.S. Unor pramatii le-a stat în gât revelionul pe banii târgumureșenilor?! Ne bucurăm și așteptăm ca DNA să mai verifice ce au făcut borfașii pentru gășcarii în uniforme și cum sunt parașutați sereiști la Florea și Maior, cei obișnuiți alături cu românii condamnați pentru mită sau nu, ai tribunalelor militare sau civile alături.
P.S.2. DNA, mânjire egal tabere de pictură, cupa poliției locale, asociații sportive și sindicale, reparații mașini, plata apa și canal după diaree de polițai, revelioanele poliției locale și sub comanda sereistului format, combustibil, toate din banii târgumureșenilor, din bugetul local, după ce inculpații români s-au ales cu dosare penale și aveau nevoie să folosească polițiile împotriva martorilor DNA, ziariștilor, bloggerilor și șefilor de partid! Cam 100.000 de lei din banii voștri, protecție visată de inculpații care au poliție până și la păzit mașini în fața instituției. Cum se cheamă asta DNA și cine ne apără de gașca gen familie?!Cât de slugi sunt îia din uniforme și până unde merge demența etnică la Târgu-Mureșul furat zilnic, românește?!