marți, 27 februarie 2018

POL schimbă un consilier local vertical și care nu a votat pentru dorințele inculpaților români



POL schimbă un consilier local vertical și care nu a votat pentru dorințele inculpaților români
POL rămâne partidul fără condamnați, trimiși în judecată sau cu diverși înapoiați angajați pe neam sau partid în primărie, iar refuzul aleșilor lui de a vota escrocherii dorite de români și maghiari e deja legendar în orașul hoției românești. Mulțumim, Julia, succes fostului meu coleg de inginerie, Pápai László Zsolt!
Ardealnews zicere:
In sedinta CL Tirgu Mures de astazi, consilierul local din partea POL Tirgu Mures, Györfi Júlia, si-a anuntat demisia. Conform postarii presedintelui POL Tirgu Mures, Dan Masca, din urma cu cateva minute, pe care o redam integral in randurile de mai jos, noul consilier local va fi Pápai László Zsolt.

Toate aprecierile noastre pentru munca depusa de dna Györfi Júlia, probabil cea mai decenta si verticala persoana din CL, din pacate, probabil, invinsa de „sistem” prea devreme. Noului consilier propus ii dorim multa putere… de munca.

„Astăzi Györfi Júlia si-a anuntat retragerea din CL Tîrgu Mureș.
Nu o cunoșteam bine acum doi ani, cind am reusit să o conving să accepte locul pe lista POL, inaintea subsemnatului.

Prin prezenta ei in CL am reusit să facem istorie in comunitatea noastră, deoarece dupa aproape doi ani de mandat si-a reprezentat cu mare cinste cetatenii din comunitate.

Sper ca în 2020 oameni ca Julia să fie mai multi in CL Tirgu Mures, deoarece in acest fel garantat comunitatea va arata altfel.
Din pacate pentru ea cei 20 de alesi locali PNL, PSD, UDMR au reusit sa isi bata joc de ea, alaturi de citiva din aparatul primarului Tirgu Mures.

Julia in interventia de final, ce o puteti urmari mai jos, a fost eleganta, atunci cind a refuzat propunerea ”inteligenta” a viceprimarului UDMR, dar in acelasi timp a spus adevarul.

Legat de interventia viceprimarului PSD pot sa spun un singur lucru: daca vroia sa ma vada in CL atunci trebuia sa voteze POL in 2016.
Are sansa sa ma vada in 2020, daca ai lui colegi din psd, pnl, udmr vor schimba legile si POL nu va fi radiat pina atunci. 🙂

Propunerea mea pentru a o inlocui pe Julia ramâne Pápai László Zsolt din motive de cuvint dat si care trebuie respectat.
Totodata am incredere in moralitatea, cunostintele lui si capacitatea de a face buna guvernare, ducind mai departe si ceea ce Julia spunea la final de mandat in CL, adica va ramine implicata si va colabora pentru ca persoanele vulnerabile, cu dizabilitati sa ajunga sa fie respectate de majoritate.

Daca o majoritate nu va invata sa isi respecte minoritatile, atunci acea majoritate nu va reusi niciodata sa construiasca ceva valoros, durabil,” scrie Dan Masca pe pagina de facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.