sâmbătă, 31 octombrie 2020

Câți pușcăriași acolo, câți mituitori, câte condamnări, câți escroci ANI, câți întreținuți pe bani publici la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, câte posturi date moca la subordonații din partidul de hoți și proiectări de familie la gașca din spitale sau cum pute rahatul de român lângă alt rahat de român! Chiar și cu clor și hipoclorit imaginar anti-covid alături!

 

Câți pușcăriași acolo, câți mituitori, câte condamnări, câți escroci ANI, câți întreținuți pe bani publici la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, câte posturi date moca și pentru familie la subordonații din partidul de hoți și proiectări de familie la gașca din spitale sau cum pute rahatul de român lângă alt rahat de român! Chiar și cu clor și hipoclorit imaginar anti-covid alături!

Ca să știți, români, ce v-a costat demența etnică de 20 de ani, să votați orice rahat dacă e de român, ca să nu fure maghiarul ce fură românache sub nasul instituțiilor care nu ar trebui să lase să se fure și sub vigilența în sens invers a unor gunoaie pensionare în uniforme și via Servicii!

 

 

http://www.ziaruldemures.ro/index.php?id=25&tx_ttnews[tt_news]=6584

BUSINESS

 

1.Vasile Aron – Foraj Sonde

 

2.Ilie Matei – Palas Com

 

3.Aurel Baciu – Darina

 

4.Horea Marc - Hodaco Prodcompex

 

5.Illes Kalman – IZOREP

 

6.Ilyes Toth Alexandru – Prescon Mureş SA

 

7.Florin Vlas – Grupul Voiajor

 

8.Cătălin Ioniţă -

 

9.Cătălin Ormenişan – SOCOR SA

 

10. Horaţiu Nicolau – Herlitz România

 

11. Claudiu Maior – Siletina

 

12.Mircea Pavel – Auto Top Co

 

13. Vasile Gliga – Gliga Companies

 

14. Cecilia Hâncu – Târnava SA

 

15. Ioan Pătrănjel – CESIRO

 

16. Cosmin Pop – Asibrok, Romur

 

17. Remus Benţa Jr – DAW Benţa

 

18. Mircea Musgociu – Sedcom Librării Mureş SA, Profitec

 

19. Mircea Urzică - MC Line

 

20. Adrian Grosu – Auto Top Co

 

21. Liviu Cojoc – Dafcochim

 

22. Radu Fodor – Dafcochim

 

23. Răzvan Şipoş – Hotel Concordia

 

24. Ioan Fărcaş – Silvana

 

25. Grigore Gorea – Rosenberg

 

26. Radu Pescar – Time Com

 

27. Sorin Ţerbea – Manpel, Salubriserv

 

28. Doru Borşan – Complexul Hotelier JO

 

29. Mircea Oltean – IRUM, Maviprod

 

30. Ioan Nicolae Lazăr – Lazăr SRL, Metalurgica

 

31. Emil Farago – Pomicola Batoş, Emivas

 

32. Costin Lăurean – Citadin Prest

 

33. Petrică Sala – Valpet

 

34. Lucian Lascu – Eurobet

 

35. Mircea Mureşan – MBO

 

36. Alin Mureşan – Aliat

 

37. Virgil Mailat – Bere Mureş SA

Disperat să nu facă pușcărie, Clodu Maior cerșește și votul pentru Senat!


 

Disperat să nu facă pușcărie, Clodu Maior cerșește și votul pentru Senat!

Băiatul ăsta angajat pe PFA făcut special la șeful lui de partid și coleg de mizerii pe dosare de corupție, condamnat în două dosare ANI și trimis în judecată pentru două infracțiuni de corupție își pune mizeriile electorale pe proprietatea voastră. Disperat că va face pușcărie, gagiul vrea imunitate. Și cum nici polițiile nu mai sunt mânjite cu cadouri din bugetul local, cu speranța protecție, pentru apă, canal, tabere de pictură, excursii prin locuri pitorești și cu pește, sindicate sportive, fotbal, revelioane, sereiști pensionari alături, unii zburați pentru potlogării traduse poetic încălcarea gravă a statutului SRI, e greu fără votul pensionarilor spălați pe creier de șefii auto de asociație, din gașcă.

P.S. Un punct roșu pentru cine ghicește din câte partide a fugit academicianul! Și o steluță pentru cât a rezistat în PRM și pentru cei care știu de afacerile prescrise ale găștii lui Florea.

P.S. 2. Să ghicim, tot campanie cu maghiarii răi, de semnat ce știți că scriu unii de pe Gh. Doja, cu incendiatorii prin cimitire, de copiat mizeriile trepădușilor TV prin Capitaluri și alte organe de dejectat ura etnică, cu secta maghiarului nașpa și secta ordinarilor și întreținuților români bună? Patria a priori, pensionari?

Ca idee, a început cu mizeriile etnice, așteptăm să zică pensionarii din dotare și E.m. Pașcan de groful și sectantul de Soos! De bilingvii de la consiliere nimic, românismul e mișto prin tată?

 https://ceasulcetatii.ro/maior-acuza-epurari-etnice-la-primaria-targu-mures/


vineri, 30 octombrie 2020

Lăturile România TV inventează atacurile la adresa creștinilor ale lui CTP!


 

Lăturile România TV inventează atacurile la adresa creștinilor ale lui CTP!

Bun, facem o plângere la CNA și să vedem dacă rahatul plutitor de pușcăriaș rezistă. Lingăii care pupă ceva la PSD și la Biserica română, zisă și ortodoxă, dar cu atacuri ordinare, de secolul XVI atacă un cetățean al României care nu dorește ca demența ortodoxă să pută. Nu vrei cadavre, nu vrei pupat de chestii de la cadavre făcute de biserică punct de atracție și de strâns bani, e alegerea ta, nu poți fi condamnat pentru asta.