joi, 30 august 2018

Scumpa limbă a lui Hrușcă: 12.500 de euro într-o oră și nici măcar nu trebuie să colinde la gașca din primăria Târgu-Mureș


Scumpa limbă a lui Hrușcă: 12.500 de euro într-o oră și nici măcar nu trebuie să colinde la gașca din primăria Târgu-Mureș

Adevăratele afaceri cu bani publici rămân Iglesiasurile și zilele târgumureșene, Holografele, octogenarii italieni și alte cele. Plus banii care se întorc de la cei deja cu afaceri sau dosare, prin primărie la primărie, pe motiv de...sponsorizare. DNA, ceva interes?! O oră de chitară sau echivalentul a peste 250 de burse de elevi care iubesc limba română și nu fac tam-tam cu asta și nici nu au abonament la românașii cu sau fără dosare penale și cu interdicții pentru escrocherii PFA!
MSnews zicere:

CONCERT. Vineri, 31 august 2018, de la ora 19, municipalitatea Tîrgu Mureș organizează un concert al maramureșeanului Ștefan Hrușcă, cu ocazia Zilei Limbii Române. Evenimentul are loc la Cetate, iar concertul artistului va dura, conform contractului semnat de firma care-l impresariază pe Hrușcă (Ler Inc Company din Timișoara, administrată de Cristian Talvan) cu Primăria Tîrgu Mureș, cel puțin o oră.



Conform documentului citat, prestația lui Ștefan Hurșcă și a echipei sale va fi plătită cu 58.000 de lei (echivalentul a aproximativ 12.500 de euro). De asemenea, organizatorii (Primăria Tîrgu Mureș) va asigura cazarea și masa artiștilor pe perioada prezenței lor în oraș.



Andrada VLAS

O madamă din America scrie și ea în folosul lui Dragnea, de România


O madamă din America scrie și ea în folosul lui Dragnea, de România
Cine e tanti asta? Una care scrie cărți de ficțiune despre evrei și România și încearcă să le vândă pe Amazon, unde are 9 comentarii de la cititori.
Și nivelul ei de percepție și valoarea madamei e ăsta: M-am interesat, cu o oarecare jenă, şi despre cum îşi făceau bărbaţii din România iniţierea sexuală.

Şi, bineînţeles, mi-am folosit amintirile. România m-a impresionat grozav când am fost trimisă aici în anii ’80. Iniţial, nu trebuia să ajung aici. Trebuia să mă duc la Karachi, în Pakistan, ca expert în Asia de Sud, dar postul a fost suprimat în ultimul moment şi atunci mi s-a dat să aleg între Costa Rica şi Bucureşti. Costa Rica nu mă entuziasma şi, în plus, am aflat că apa de la duş era încălzită de un dispozitiv electric cu care trebuia să ai mare grijă să nu te electrocutezi. Am ales Bucureştiul.
http://www.cotidiantr.ro/kiki-skagen-munshi-vorbeste-despre-cartea-sa-soapte-in-bucuresti--whisper-in-bucharest-73850.php

Florea îi mai dă o căruță de bani lui Nuculeț insolventul. Inculpați în același dosar penal!


Florea îi mai dă o căruță de bani lui Nuculeț insolventul. Inculpați în același dosar penal!
Au tărăgănat cât au putut slugile din CL, dar avem un proces și merge înainte în Harghita, cu avocați dintre cei care au contracte anterioare pe...primărie, adică oameni...verificați. Atenție, DNA!
Msnews zicere:

 CONTRACT. Energoplus, sereleul controlat de Ioan Nucu Man (48 de ani), un apropiat al primarului Dorin Florea și fost președinte al ASA Tîrgu Mureș și specializat pe lucrări finanțate din bugete publice, va executa pentru municipalitate lucrări de consolidare, reparații și demolari în valoare de 294.000 de lei + TVA (echivalentul a peste 63.000 de euro).



Conform contractului, semnat în 24 august, Energoplus va trebui să finalizeze lucrările în 11 luni, iar plata va fi eșalonată (84.000 de lei în acest an și aproximativ 252.000 de lei anul viitor). Tot în această lună, Nucu Man a mai semnat un contract cu Primăria Tîrgu Mureș, de execuție a unor lucrări de reabilitare în Piața Teatrului, contract în valoare de peste 41.000 de euro (193.904,52 lei + TVA).



Firma Energoplus SRL din Tîrgu Mureș a intrat în insolvenţă pe 29 septembrie 2017 (suma de plătit – masa credală acceptată – fiind de aproape 10 milioane de lei, fiind formată din datorii salariale și alte tipuri de creanțe).



Proprietarul firmei Energoplus a fost trimis în judecată de DNA, în 16 decembrie 2015, împreună cu un “lot lărgit” din Primărie (printre care: primarul Dorin Florea, fostul viceprimar Claudiu Maior și alți cinci funcționari), în cazul FC ASA 2013, pentru complicitate la abuz în serviciu, deturnare de fonduri în formă continuată și spălare de bani.