joi, 31 mai 2012

Tichete sociale în campanie electorală. Orice metodă de atras voturi pentru Florea!


Tichete sociale în campanie electorală. Orice metodă de atras voturi pentru Florea!
Politrucii fugiți din alte partide și care conduc orașul, care au reușit să dea tichete cadou profesorilor cu dedicație, pe hipermarket Real, sub nasul celor de la Consiliul Concurenței, care considerau că e normală mișculația jigodiilor PDL, de vreo 100.000 de euro, exact în campania electorală a șmecherașilor din PDL, mai găsesc normal să dea tichete sociale la așa zisul Centru cultural Eminescu. Ce legătură are cultura cu pomana socială știu doar găinarii de partid și prostovanii de partid cu  pretenții culturale care au desființat Casa de cultură Mihai Eminescu, înlocuită, pentru a o pune pe nevasta lui Borșan ca directoare, cu serviciul unui serviciu al primăriei, după care gangsteri au spus că avem o altă clădire, care nu mai e Casa de cultură Mihai Eminescu, ci Centrul cultural Mihai Eminescu. Desigur, găinarii au făcut acolo și târguri de haine la baloți, așa că partea de cultură e o glumă proastă, ea existând când au chef șmecherașii ăștia.
Iată și gura păcătosului, adică cu ce se laudă siteul de propagandă pentru Florea, care permite de câteva zile ca un candidat să își facă imagine pe banii prostimii, contra celorlalți candidați, adică… dușmanii din UDMR care vor să ia democratic, prin alegeri, nu prin numiri de handicapați a șmecherilor din PDL cu afaceri pe bani publici, ce poate lua românul și uneltele sale de partid și de servicii, adică siteul primăriei:
În zilele de 5, 6 şi 7 iunie 2012, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (intrarea din spate) se vor distribui tichetele sociale în valoarea de 70 de lei. Beneficiarii sunt rugaţi să se prezinte cu invitaţia primită şi cu actul de identitate în original, la data şi ora menţionate pe invitaţie.

Persoanele care nu se pot prezenta la data şi ora stabilite sunt rugate să sune la telefon 0265 – 268.330 (Serviciul Public de Asistenţă Socială) în zilele de lucru între orele 8.00 – 15.00, persoană de contact: Ştefan Maria.

Municipalitatea recomandă ca tichetele sociale să fie utilizate pentru procurarea de produse alimentare sau medicamente autohtone.

Zilele și pilele târgumureșene, festival de tradiție al șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș


Zilele și pilele târgumureșene, festival de tradiție al șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș
La Târgu-Mureș se desfășoară în luna iunie, de vreo doi ani în luna mai, ca șmecherii care candidează să-și mai facă puțină publicitate electorală și în plus să aibă concediile neatinse de evenimentele cu prostimea care e bună doar să voteze pentru… circ, Zilele…, eveniment care se desfășoară, desigur întâmplător și pe firmele unor inși apropiați organizatorilor, din primărie sau prefectură, precum și pe firmele unora la televiziunile de imagine PDL. Păi doar coincidența face ca centrul orașului să fie închis pentru ca un domn Roman, care are fiică în PDL (consiliera Ioana) și care era și ea anii trecuți, cel puțin, administratoarea firmei, să închirieze terenul public din centrul orașului unor firme private! Doar coincidența a făcut, desigur, ca o angajată în prefectură și un angajat în primăria lui Florea și la televiziunea de partid portocaliu să organizeze împreună, având ca partener exact primăria, pe domeniul public, adică în fostul parc al  Trandafirilor, Târg de lactate, afacerea Manoilă-Suciu! Desigur, coincidența face și ca un angajat Știi Tv să facă, având ca partener primăria, Festival internațional de gătit pe o asociație Kult Mundi. Pe unii care se dau mari consilieri ai pedeliștilor nici nu are rost să îi mai căutăm la firme care au obiceiul să organizeze afaceri cu primăria ca partener, ca  să nu avem surpriza să găsim alte… coincidențe! Adăugați la afacerile pe ziariștii care prestează la televiziuni de partid, guriștii-progandiști ai lui Florea de pe scenă, cei cu târgurile de tot felul și veți avea imaginea unor Zile sau Pile târgumureșene. Ești de-al lor, ești valabil și primești sprijin financiar, moral, tehnic de la băieții deștepți din primărie!
P.S. Desigur, e doar o… coincidență și  că acest text a apărut de Zilele târgumureșene!

miercuri, 30 mai 2012

Florea își face campanie nesimțită pe siteul Primăriei Târgu-Mureș


Florea își face campanie nesimțită pe siteul Primăriei Târgu-Mureș
Ca orice brașovean care vede în Târgu-Mureș locul lui de joacă și de afacere, nici Florea nu face excepție de la regulă. Când instituția condusă de el nu dă publicitate televiziunilor cu propagandă PDL, când politrucii de la biroul de presă nu fac reclamă în campanie electorală pe care o semnează Birou de presă, când nu mai ai cretini cu statut de funcționar public care fac propagandă electorală și borfași de comunitari care să fie pozați cu lăbuțele pe panourile PDL, când nu mai ai casetele primăriei care ajung 3 luni la televiziunea de partid care nu are emisie pentru că ai trimis angajații la cealaltă televiziune controlată de partid, adică Realitatea, există nesimțirea de a te folosi de alte instrumente ca la tine acasă. Ce bun simț, ce bani publici, tu ești Florea care își pune mizeriile cu Alianța pentru jaful mureșenilor pe domeniul public în afara campaniei electorale și ajungi să decontezi Monitorul primăriei pe societatea cu propagandă de partid. Iată, mai nou, ce au reușit politrucii din primărie și alte aschimodii politice să publice pe siteul instituției! Individul care se hârjonește cu Frunda și Borbely nu are bani ca să își plătească propaganda electorală și are nevoie să se folosească de organul instituției, așa cum alți borfași pun afișe exact pe autobuzele supervizate de Maior-Bela care sunt folosite în transportul subvenționat din bani publici? Vreo reacție, marii români, maghiarii, ceilalți candidați sau v-a luat somnul cu totul și ați lăsat orașul pe mâinile mega-șmecherilor cu partidul lor de ultima salvare de la PNȚCD, PNG, PNL, PSD, PRM ?
P.S. De menționat stilul scriiturii, care i-ar face invidioși pe băieții cu servicii și ochii albaștri, care semnează ca inginer Fodor, doctor X sau profesor Y, bășcălie ieftină cu disperarea că târgumureșeanul nu va mai vota etnic, doar ca să nu pună mâna ungurul pe ce poate să facă afaceri, el și partidul lui, românul sau ceilalți minoritari. Și prostovanilor care au permis ca un candidat să se folosească de instituția pe bani publici pentru a se război cu contracandidații  - rușine și un șut virtual în partea moale cu care gândiți!
P.S.2. Probabil că scriitura va fi publicată și în ziarele controlate cu publicitate de șmecherașii portocalii. Ce să vezi, anunțul va fi publicat tot pe bani publici!Târgumureșenii au, astfel, exact ce au crescut la sân!Un…candidat, pe banii lor!
P.S.3 Tâmpenia semnată de Florea şi de care probabil are idee şi Florea are şi poză însoţitoare. Cum insul e pozat în exerciţiul funcţiunii, la primărie, nu se poate spune  că e reacţia bolnavă a unui candidat, ci un mesaj de la tătucul care le ştie şi le învârte pe toate, faţă de cei doi candidaţi care sunt doar contracandidaţi şi unguri, adică…naşpa pentru românii care votează etnic şi să nu pună mâna ungurii pe ce pot aranja marii români şi camarila lor.
P.S.4. Nu e drăguţ cum un braşovean mare prieten cu fostul  braşovean, fostul puşcăriaş şi actual cercetat Ţerbea face băşcălie de cei care sunt născuţi în Târgu-Mureş? Sau ăsta e oraşul lor şi cei care s-au născut în Târgu-Mureş ar trebui să stea drepţi şi să înţeleagă dracului că ultimii veniţi le sunt superiori?
 http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1763%3Ain-excursie-prin-oraul-natal&catid=37%3Acomunicate-de-presa&Itemid=313&lang=ro

Domnii Frunda Gyorgy şi Laszlo Borbely, actualul şi, respectiv, fostul candidat la funcţia de primar al municipiului, colegi de partid şi buni prieteni, au dat o tură prin oraş, apoi şi-au dat cu părerea despre starea deplorabilă în care se află acesta. De la stadion până în strada Băneasa, de la Azomureş până la străzile mărginaşe, peste tot pe unde i-au purtat paşii, s-au împiedicat de nerealizări şi mizerii: stadion – lipsă, patinoarul - nefinalizat, ţiganii din Băneasa stau în ghetouri , la Azomureş nu s-au plantat copaci, Ştrandul 1 Mai a fost lăsat în paragină, înotătorul Norbert Trandafir a trebuit să se mute la Bacău deoarece n-a avut unde să se antreneze şi pe plan local nu i-au fost recunoscute meritele, străzile de la marginea oraşului sunt vai de capul lor – într-un cuvânt, dezastru.

Dacă, bineînţeles, dl Borbely ar fi ajuns primar acum patru ani, toate aceste grozăvii ar fi fost rezolvate la timp şi eficient. Însă, cum n-a fost să fie (deşi inima dlui Borbely a „bătut pentru Tîrgu-Mureş”) , Tîrgu-Mureşul a băltit, nu-i aşa, în paragină şi delăsare. Dar timpul nu-i pierdut: aruncând o privire panoramică asupra oraşului, dl Frunda a decis: în cazul în care domnia sa va ajunge primar, în urbe se vor înfăptui următoarele: stadion nou-nouţ pentru sportivi (construit din fonduri UE), patinoar pentru patinatori, creşe, grădiniţe şi case pentru ţigani, 30 de hectare de pădure la Azomureş, ştrand 1 Mai… mai trainic şi mai frumos, alte şi alte minunăţii urbane.

Nu e rău că dnii Frunda şi Borbely au dat o raită prin oraş: interesant este că astfel de plimbări „li se întâmplă” doar o dată la patru ani, atunci când, de altfel, li se intensifică şi bătăile inimii.

Fără a pretinde că am realizat toate obiectivele pe care mi le-am propus, îi informez pe cei doi excursionişti prin oraşul pe care, de altfel, l-au reprezentat ani buni în Guvernul şi Parlamentul României: stadionul de care fac vorbire este un obiectiv a cărui realizare ţine exclusiv de executivul central; proiectul de la Azomureş putea fi acum finalizat dacă s-ar fi primit avizele de la un minister de care dl Borbely nu este străin, „ghetourile” din Băneasa adăpostesc, în condiţii cât de cât acceptabile, oameni care altminteri n-ar fi avut acoperiş deasupra capului. Cât despre Norbert Trandafir, un sportiv cu care ne mândrim, performanţele sale au fost (recent, dar şi mai puţin recent) recunoscute şi răsplătite de Consiliul local municipal. Nu-i mai puţin adevărat că, pe vremea când inima „îi bătea pentru Tîrgu-Mureş”, dl Borbely promitea un măreţ bazin olimpic…

Sigur, repet, nu am făcut totul. În orice caz, nu tot ce merită cetăţenii oraşului. Dar tot ce am făcut a însemnat zile, săptămâni, luni şi ani de eforturi şi muncă în echipă, adesea obstrucţionate prin refuzuri, şicane şi tergiversări de încăpăţânarea dlui Borbely şi… nebăgate în seamă, până cum, de dl Frunda, pe care, în ultimii 12 ani nu l-am văzut prin primărie, singura sa legătură cu instituţia de care a prins drag fiind legată de imobilele pe care şi le-a revendicat.   

Stimaţi târgumureşeni, români şi maghiari deopotrivă, sunteţi singurii care aveţi dreptul să mă judecaţi şi să-mi daţi note. Mă bazez, ca de fiecare dată pe bunul simţ şi pe buna credinţă care vă caracterizează!

Dr. Dorin Florea,

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş

Primăria lui Florea vrea să cumpere plase de hârtie de peste 5.000 de euro! De la firmă abonată, desigur.


Primăria lui Florea vrea să cumpere plase de hârtie de peste 5.000 de euro! De la firmă abonată, desigur.
Mega-afacerile băieților deștepți înfloresc în ani de criză și electorali. Iată ce le lipsește șmecherilor care nu au auzit de economie: plase de hârtie personalizate! Să fie mega-afacerea pe motiv de Zile târgumureșene, să fie pentru propaganda electorală a vreunui prost, cu mita electorală aferentă, să fie pentru susținerea firmei abonate, nu știm, dar 2 la sută din populație ar putea primi…plasă, de la Florea! De data aceasta, la propriu!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Târgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856


Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL

Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Plase de hartie

CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 01.04.2012 21:02

Descriere:
Plase de hartie personalizate a€“ format A3, personalizare 4+4, maner tip snur


Detaliu achizitie

Denumire: [DA2850400]
Plase de hartie personalizate a€“ format A3

Cantitate: 3000.00
(bucata)

Data initiere: 23.04.2012 14:37

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )

Pret maximal: 8.33 RON
(1.9 EUR)

Descriere:
Plase de hartie personalizate a€“ format A3, personalizare 4+4, maner tip snur
Gașca din primărie a mai făcut afaceri pe firmă, cu autocolante de 1800 de euro, tot 3000 de bucăți!:
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00