duminică, 30 septembrie 2018

Dacă mai există în Târgu-Mureș poliție fără mită și fără cadouri din bani publici de la inculpații români...


Dacă mai există  în Târgu-Mureș poliție fără mită și fără cadouri din bani publici de la inculpații români...
...poate identifică idioții care au lipit mizeriile pe sute de copaci, pe stâlpi de iluminat, pe indicatoare rutiere. Nu de alta, dar să nu tragem concluzia că mitele luate de unii polițiști și cadoul din bani publici de la inculpați pentru subordonații ex-sereiștilor din poliția locală și lipitoare de autocolante în campania electorală a inculpatului român, pe cu ajutoare de întreținut nenorocit pe sindicat, sport, fotbal, reparații mașini, excursii folclorice și în concedii, combustibil sunt  protecție pentru inculpații români, în timp ce alții au protecție fără să investească un ban public, pentru că lenea poliției pute. Mai puțin când au de raportat un prost care a lipit pe un stâlp, a parcat aiurea sau a aruncat mizeria la marginea drumului. Trimiteți neuronul cu chipiul la muncă, ăștia care le dați mită sau ajutoarele din bani publici cu speranța de protecție personală pentru inculpați și infractori dovediți și români?!
P.S. Coral, firma cu interese la gașca PDL și PNL și cu mitele în primării investigate de DNA a făcut același lucru! Firma beneficiară de taxa de așa-zisul habitat, care trebuie încasată în cont diferit, fiind taxă specială, interesele vreunui înapoiat de partid și instituție,  sponsorizări cu bani... întorși în primărie, DNA Târgu-Mureș, ceva întrebări?!

sâmbătă, 29 septembrie 2018

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș și parcarea lor în pantă și distrugând spațiul verde!


Inculpații din Primăria Târgu-Mureș și parcarea lor în pantă și distrugând spațiul verde!!
Poate aflăm ce cretin a făcut o astfel de parcare, cu un utilaj din Zau de câmpie, pe spațiul verde și în pantă! În caz că nu știți, inculpații au mizerii de gen pe  firmele de români abonați, gen Senin, Andrei Pușcaș și alte specimene de gen, care umflă și 700 de euro per mașină parcată. Asta în caz că aici nu a venit retardatul ca să promită parcări yes-menilor din asociații de proprietari și ăia și-au tras ei parcări pe spațiul verde și în buza trotuarului, în pantă?!
P.S. Rețineți mizeria de pișcot Valpet și căutați acționarii la rudele din primărie?! Și inculpații fac praf orice spațiu verde, care nu aduce bani. Mizeriile de bitumuri mortul Lăurean, pișcoturile neamurilor din primărie prin Valpet și asfaltul condamnatului pentru mită Sala, Astor aduc bani căcălău românașilor. Cadoul etnic de la românașii din primărie se repetă la 2-3 ani, cât e garanția aiurelilor!

joi, 27 septembrie 2018

Și aici sunt banii dumneavoastră și afacerile inșilor din Primăria Târgu-Mureș. Măcar am scăpat de a 10-a cântare Holograf în nici 9 ani!

Și aici sunt banii dumneavoastră și afacerile inșilor din Primăria Târgu-Mureș. Măcar am scăpat de a 10-a cântare Holograf în nici 9 ani!
 Pentru DNA Târgu-Mureș, unii cântăcioși fluturați în sute de chermeze numite festivaluri, concerte, toieri de panglică cu retardat sau campanii electorale pentru inculpații români sunt abonați la primărie, urmăriți banii, urmăriți impresarii, urmăriți consiliatorii bilingvi sau nu de proști, microfoniștii guriști la organul de partid, urmăriți cine sponsorizează Zile și concerte și are deja afacerile pe primărie și găsește prin sponsorizarea calea legală să întoarcă banii, ca orice capitalist cu...bun simț! Restul afacerilor sunt cu abonații la sonorizare, lumini, publicitate și care au, din...întâmplare, contracte cu indivizii și în campaniile lor electorale?!