marți, 13 decembrie 2011

Real donează 1 la sută din volumul vânzărilor. Despre cum a folosit tichete cadou emise cu dedicaţie în campanie electorală pentru Băsescu: nimic


Real donează 1 la sută din volumul vânzărilor. Despre cum a folosit tichete cadou emise cu dedicaţie în campanie electorală pentru Băsescu, prin şmecher portocaliu, nu a suflat nimic !

Cum ne place să fim corecţi, adică să îi lăudăm pe unii când merită şi să le dăm peste degete atunci când se obrăznicesc, salutăm iniţiativa Real. Iată comunicatul primit astăzi: În luna decembrie, magazinele real,- îşi vor întâmpina clienţii cu un program extins şi promoţii atractive, pentru a le oferi posibilitatea de a-şi efectua cumpărăturile în funcţie de programul lor. În plus, real,- va dona în scopuri caritabile 1% din volumul vânzărilor care se vor realiza în data de 25 Decembrie. Angajaţii care vor lucra în zilele de sărbătoare naţională vor primi compensaţii de 315 – 320%.Orice gest caritabil, fie el motivat de sărbătorile de iarnă, în folosul comunităţii sau a unor categorii, merită salutat. Ne aşteptam de la emitenţii comunicatului şi la transparenţă atunci când Real a beneficiat de bani publici, în campanie electorală! Cel puţin la Târgu-Mureş, acolo unde şmecheraşii portocalii au distribuit profesorilor câte un tichete de 150 de lei, pe care cadrele didactice trebuiau să îl folosească şi, desigur, să voteze, dacă aveau stomac, pe Băsescu cel cu angajat la primărie care s-a folosit de tichete cadou ca sugestie de vot în campanie electorală. La vremea respectivă am scris de mizeria făcută de găinari şi am sesizat inspectorii de concurenţă pentru folosirea unor tichete cu dedicaţie pentru Real. Inspectorii, însă, au dat din umeri şi au motivat lipsa de reacţie prin aceea că pentru vânzările Realului contravaloarea tichetelor - la mii de cadre didactice, acordate prin Primăria Târgu-Mureş - de aproximativ 100.000 de euro, era un mizilic. Desigur, DNA nu s-a sesizat, dar poate se trezeşte careva acum şi verifică acordarea de tichete profesorilor în penultima zi de campanie electorală, tichete şi cu dedicaţie pentru Real, intenţionat, pentru a nu beneficia de afacere şi alte magazine. Cadrele didactice – masă de manevră politică şi Real avantajat în dauna altor magazine, contrar legii concurenţei, e suficient pentru un control?!

P.S. Pentru cei care au uitat, iată textul circularei din instituţiile de învăţământ târgumureşene, în campanie electorală pentru Băsescu, iar poza şi alte referiri la minune se pot găsi pe acest blog.

„Azi 04.12.2009, între orele 11-14, personalul didactic, didactic-auxiliar si nedidactic va fi prezent în unitatea de învăţământ pentru ridicarea „tichetelor cadou” oferite de către Primăria municipiului Târgu-Mureş. Semnat Inspector şcolar general prof. Dumitru Matei”.







În atenţia
Directorilor unitaţilor de invăţământ în municipiul Târgu Mureş















Azi 04.12.2009 între orele 11-14 personalul didactic, didactic-auxiliuar si nedidactic
va fi prezent in unitatea de invatamant pentru ridicarea ‘’tichetelor cadou’’ oferite de către
primaria municipiului Târgu Mureş.











Inspector Şcolar General
Prof.Dumitru Matei

R O M Â N I A
MINISTERUL EDUCAŢIEI , CERCETĂRII SI INOVARII
INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN MUREŞ
RO-540097 – Târgu Mureş - Str. Dr.Victor Babeş Nr.11
Tel. +40.265.213779 Fax: + 40.265.218473 – Web: www.edums.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.