miercuri, 26 septembrie 2012

Criminal omagiat pe stadion! Rasiștii și bandiții merg la stadion, desigur, în România! Javrele bucureștene lovesc din nou!



Criminal omagiat pe stadion! Rasiștii și bandiții merg la stadion, desigur, în România! Javrele bucureștene lovesc din nou!
Un criminal care a masacrat rasial, doar rromi, a fost omagiat de demenții din galeria Stelei. Presa sportivă scrie de jegul la care s-a ajuns pe stadioanele noastre, în care bandiții se atacă pe motive rasiale. La meciul Steaua – Rapid, demenții au lovit cu bannere de proslăvire a criminalului și cu scandări ale idioților de comentatori ai stadionului! Galeria Stelei, bronzată de la natură, probabil, râde (sic) de galeria Rapidului, pe motive ce țin etnie. Javrelor care cred că totul se reduce la etnie și la luptă de rasă să vizioneze, măcar pe internet, meciul Liverpool – Manchester United și să învețe ce înseamnă dragostea pentru club, pentru imn, pentru adevărul care a ieșit la iveală după 23 de ani de minciună a poliției, a guvernului, a presei. Țăranii idioți din București pot lua notițe despre ce înseamnă noțiunea de fan, care nu se definește prin înjurături la adresa galeriei adverse, îndemnuri rasiste, bătăi cu jandarmii. Pentru ăștia, Liverpool e un club pentru care nu s-ar califica nici măcar ca oameni de serviciu sau chelneri, ei rămânând la nivel de vite abrutizate, cu patroni minoritari și ei, ca și rromii în discuție (ghinion, mă, Gigi, te-ai născut în familie de aromâni!), iertați de lege pentru valize, tâlhărie și răpire pe banda trimisă după hoți sau alte minuni paralele cu legea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.