joi, 20 decembrie 2012

Șmecherașii din primărie și consiliul local vor să vândă bunurile din centrale termice. Când vor aduce autorizații pentru șmecherașii lor care și-au făcut cuib în curțile centralelor termice? Cazul Coșbuc, beneficiar de gașcă de partid Ioan Cucuiet!



Șmecherașii din primărie și consiliul local vor să vândă bunurile din centrale termice. Când vor aduce autorizații pentru șmecherașii lor care și-au făcut cuib în curțile centralelor termice? Cazul Coșbuc, beneficiar de gașcă de partid Ioan Cucuiet!
Conform unui anunț, astăzi urma să fie votat în consiliul local Târgu-Mureș proiectul de hotărâre  privind aprobarea unor măsuri de valorificare prin vânzare la licitaţie publică a bunurilor mobile din proprietatea municipiului Tîrgu Mureş, aflate în centralele termice dezafectate. Nu vom atrage atenția prea mult asupra faptului că unii dintre borfași care au inventat și votat noua termie și crearea pieței pentru bandiții de partid, îndeosebi PDL, care să vândă centrale termice de apartament cetățenilor, să vândă centrale la școli, grădinițe, spitale, iar porcii din primărie și consiliul local să ia credit 6 milioane de euro pentru cei care nu aveau bani să își cumpere singuri centrale. Desigur, porcii portocalii nu dau socoteală pentru găinăriile dedicate, dar acum vorbim de ceea ce a ai rămas de furat/vândut. Dacă bandiții lui Florea dădeau 50.000 de euro din bani publici pentru dărâmarea unei centrale termice din centru, pe firmă cu sediul într-o comună, oare ce pun la cale javrele din primărie și consiliul local pentru curțile centralelor? Până când bandiții nu vor aduce actele de mai jos, îi putem considera niște javre hoațe care îi fură cu nesimțire pe târgumureșenii chiar în slujba lor. Pentru bandiții din primărie și consiliul local:
1.Unde este autorizația pentru ca Ioan Cucuiet, șef de asociație din gașca lui Maior (pentru care taie și copacii și spațiul verde, pentru că l-ar fi rugat...Claudiu!), pentru ca ăsta să pună mâna și lacătul pe o curte de 100 mp a centralei termice?
2. Unde este dovada plății impozitului pe teren, presupunând că hoții din primărie ar avea ceva hârtii legale semnate cu individul?
3. Unde este autorizația pentru garaj din elemente combustile, făcut ad-hoc de individul care stă pe banii fraierilor de locatari din Coșbuc?
4. Unde este dovada plății impozitului pentru garajul de 2 lei al șmecherului?
5. Unde sunt hingherii atunci când individul își face fermă de câini pe spațiul centralei? Câinii latră toată noaptea și pentru binele câinelui ar trebui ca hingherii să îl salte. Ăștia vânau câini pe domeniul public, inclusiv de Florii și alte sărbători legale, dar la șmecherașii primăriei lui Florea nu se bagă?
6. Unde este autorizația ca individul să își parcheze mașina de serviciu? Dacă mai ținem minte, prostovanii de la poliția locală dădeau amenzi cândva pentru idioții care veneau la domiciliu și își parcau pe domeniul public cisternele și camioanele!
Îi așteptăm pe borfașii lui Florea cu răspunsuri, dar nu de genul celui de anul trecut. La sesizarea cum că individul care plasa prin vară abonamente la FCM și ne promitea locuri de parcare(inclusiv celor care nu aveau mașini!) are grădină de 7 ani pe spațiul public, de vreo 40 mp, pentru care nu prezintă acte, bandiții lui Florea din primărie au răspuns: dar are grădină frumoasă, care înfrumusețează cartierul, lucru de care sunt de acord locatarii din zonă! Ce autorizații, pentru porcii lui Florea e de ajuns că insul e manevrat de jigodiile de partid, el nu are nevoie de așa ceva și probabil că nu plătește nici impozitele, el fiind pus să adune semnături pentru bandiții PDL din primărie și să plaseze abonamentele pentru decontarea javrelor portocalii, via familionul Maior. Poate se prinde de poantă și șeful CJM Mureș, Ciprian Dobre, care locuiește exact la 15 metri de ferma/garajul/ lui Cucuiet. Sau i-a promis și lui ăsta loc de parcare ca să îi închidă gura?! Alo, domnul cu șefia CJM, parcă trebuie să fiți în slujba mureșenilor! Ia verificați ce avize –dacă există măcar termenul ăsta la bandiții din primărie -  are afaceristul lui...Claudiu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.