marți, 22 ianuarie 2013

Jandarmii care păzesc școli târgumureșene nu au auzit decât din presă de afacerea șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș cu subordonații și pupincuriștii din poliția comunitară și inventatorii de atacuri imaginare demne de minți bolnave de securiști



Jandarmii care păzesc școli târgumureșene nu au auzit decât din presă de afacerea șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș cu subordonații și pupincuriștii din poliția comunitară și inventatorii de atacuri imaginare demne de minți bolnave de securiști
O nouă victorie a bandiților din primăria Târgu-Mureș! Dacă aveam siguranța că lângă școli e totul în ordine, pentru că acolo patrulează jandarmii profesioniști, cu structură clară, cu tradiție, cu carieră, bandiții din primărie au inventat măsuri de ordine și siguranță pe poliția locală. Poliție locală condusă de un fost SRI-ist (șef la Maramureș, care a plecat în condiții pe care bandiții din PDL, care l-au făcut și prefect pe fostul sereist, nu le-au explicat!), poliție locală prinsă lipind autocolante(afacerea pe licitatiapublică, 1900 de euro, 3000 de autocolante), în uniformă, în timpul serviciului, ca și campanie jegoasă pentru pedelistul Florea! Individul e apărat de Florea la scandalul cu vandalii care atacă orașul, spunând că Bretfelean e fost sereist care știe ce vorbește, dând siguranță ideii că Bretfe Boy a inventat atacul imaginar în campania lui Florea! Mai mult, Florea are pe primărie, ca și toate pramatiile de primari PDL din țară, afaceri cu pistoale Glock pentru șmecherașii lui Bretfelean, iar despre supravegherea cu camere video să nu mai vorbim, ca să nu fim nevoiți să găsim bandiții de partid care se bucură de supraveghere pe banii publici. Astfel de indivizi, cu pupincurisme la adresa lui Florea, cu statut de funcționari publici, cu pistoale cu n gloanțe pe care nu le au nici măcar polițiștii și jandarmii, vor fi trimiși lângă copiii dumneaoastră! Oare cât vor mai deconta porcii din primărie și pe afacerea aceasta? Atenție, am avut un șef de comunitari care a încurcat-o pentru afacerile cu paza pe firmă de subordonați și porci din PDL, șeful actual e controlat de gunoaiele PDL Mureș și folosit la atacul vandalilor și pentru afacerea cu propagandă electorală din banii publici. Cum să lăsați astfel de indivizi și subordonații pe măsură lângă copiii dumneavoastră?
Ne surprinde interesul brusc al USL-iștilor din ISJ Mureș pentrua afaceri cu gașca lui Florea, Explicabil cu unele interese și locuri de muncă ale fiilor unora la firme care trăiesc exclusiv din afacerile cu banul public prin porcii PDL Mureș?! De ce nu le mai faceți porcilor din PDL Mureș încă vreo 7 cupe ale liceelor la fotbal, dacă tot vă iubiți din interese de afaceri din banul public? Să vă căutăm și pe voi la firmele private care primesc banii publici, ca pe leprele din PDL Mureș?

Ca urmare a solicitărilor Inspectoratului Judeţean Şcolar şi a mai multor instituţii de învăţământ de pe raza municipiului Tg.Mureş, Direcţia Poliţia Locală a încheiat „Acorduri de Colaborare” cu unele colegii şi gimnazii tîrgumureşene, în vederea instituirii unor măsuri de ordine şi siguranţă în zonele adiacente acestora. Situaţiile cele mai sensibile s-au înregistrat la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” şi la Gimnaziul „Romulus Guga”, sens în care s-au făcut evaluări inclusiv la nivelul Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş.

Contextual, precizăm faptul că cei 10 şefi de posturi zonale din cadrul instituţiei noastre, responsabili de cartiere, urmăresc cu prioritate zonele din vecinătatea şcolilor, activitatea lor fiind intens susţinută, atât de către patrulele pedestre, cât şi de patrulele mobile de intervenţie.

Pe această cale, rugăm persoanele implicate în procesul de învăţământ (cadre didactice, elevi dar şi părinţi) ca în situaţia sesizării unor aspecte negative, să ne contacteze de urgenţă la numărul de telefon 0265-260872 sau la Dispeceratul Integrat de Urgenţă „112”, pentru a putea interveni operativ în rezolvarea problemelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.