marți, 26 martie 2013

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș descoperă strada de 300 m, George Coșbuc. După 23 de ani de lipsă de interes. Ce nu fac borfașii pentru vreo 500.000 de euro din banii dumneavoastră?



Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș descoperă strada de 300 m, George Coșbuc. După 23 de ani de lipsă de interes. Ce nu fac borfașii pentru vreo 500.000 de euro din banii dumneavoastră?
Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș și firmele lor abonate au descoperit cum se fac banii puhoi, în campanie electorală și nu numai.  Foști comuniști vin să repare ce au făcut… foștii comuniști. În cazul de față e vorba de strada George Coșbuc din Târgu-Mureș, partea cu blocuri. După ce comuniștii au finalizat lucrările în 1989, timp de zeci de ani pramatiile din primărie nu au făcut absolut nimic în zonă. Nemernicii ăștia nu au pus un bătător de covoare, un coș de gunoi, o bancă pentru pensionari. Leprele lui Florea s-au trezit, însă, acum vreo 2 ani și au apărut 30 de coșuri de gunoi pentru 200 m liniari de blocuri, iar bandiții din primărie și cei care îl învață pe prostovan ce să spună, pe post de Neghiniță angajat și consiliat pe banii publici,  s-au trezit că vor întâlniri cu locatarii și promisiuni de mai bine. În campania electorală a lui Florea niște neni au astupat cu bitum gropile din asfalt, pentru Citadinul celui care trimisese PNA la gașca lui Florea și care a primit doar în an electoral 200.000 de euro din bani publici pentru astupat gropi. Bandiții au pus înainte și 20 de semne de circulație, probabil pe abonata Kiss Unicum, ca prostimea să știe de sensul unic scos din buzunar de derbedeii PDL. Acum e faza mega-afacerilor și cum avem experiența afacerilor dedicate  de derbedeii portocalii și de camarilă, ia să încercăm niște previziuni: Astor și Valpet, pentru pișcoturi și asfaltare, Citadin, pentru asfaltare, Kiss Unicum pentru alte vreo 30 de indicatoare rutiere, Senin, pentru afacerile porcilor din primărie cu cost de 800 de euro per loc de mașină. Desigur, bandiții banului public vor rade spațiul verde sau vor monta vreo porcărie de hintă pentru copii, ca să vă mai ia 30.000 de euro și de acolo, pe altă firmă de întreținut PDL. Desigur, nu putea lipsi Cătană cu firma lui, mai liber atunci când nu trebuie să meargă cu presa la notar, pentru înțelegeri ca între tipi deștepți și fără jenă. Am uitat pe cineva? Vorbim de orașul în care porcii din primărie trimit comunitarii să lipească autocolante inventate de borfașii din SRI și de alți zdruncinați de băutură sau conspirații contra candidaților maghiari, în care presa e  picurată prin pipeta Zereș/Cătană, iar proștii din presă nu au curaj să meargă la licitații la javrele PDL, în care borfașii trimit scrisori deschise și închise în plicuri, în campania electorală și în care până și băieții cu ochi albaștri prestează contra dușmanului (candidatul maghiar), cu pseudonime de indignați maghiari. Boala asta cu personajul imaginar pare să fie profundă la foștii și actualii băiețași cu ochi albaștri și interese mai puțin secrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.