sâmbătă, 8 iunie 2013

Monstruoasa asociere de răutate și incultură a celor care nu vor afaceri dedicate șmecherilor PDL Mureș vs. monstruoasa coaliție a pedeliștilor fomiști care primesc afacerile prin primăria lui Florea



Monstruoasa asociere de răutate și incultură a celor care nu vor afaceri dedicate șmecherilor PDL Mureș vs. monstruoasa coaliție a pedeliștilor fomiști care primesc afacerile prin primăria lui Florea
Ca să ne...râdem, la organul de propagandă se anunță că, în genialitatea lui, Florea vrea campanie pentru a arăta că există „o monstruoasă asociere de răutate şi incultură, care nu a existat niciodată”,  Desigur, omul nu vorbea de proștii din partidul lui, ci de USL-iști. Adică, ăia cu asociere de răutate și incultură vs. gașca lui Florea cu băieții faini și parfumați după ce au trecut prin n partide de rahat. Haideți să vedeți cum se traduce în banii publici monstruoasa coaliție a pedeliștilor fomiști care primesc afacerile prin primăria lui Florea și nu numai, dar prin interesele porcilor PDL Mureș
1. Afacerea cetate. Beneficiare firmele lui Bența, Poruțiu, Borșan, adică 4 milioane de euro
2. Weekend pe Poruțiu, Borșan, cu reparații bazin, tobogane și pompe care adună milionul de euro.
3. Fotbal și instalație de nocturnă pe familionul lui Maior. Doar instalația de nocturnă a scos 200.000 de euro din bugetul târgumureșean administrat de gunoaiele PDL.
4. Studcard și elevi pe firma, Siletina, cu care Maior a intrat în primărie. Studcard, ca și FCM, invenții de campanie electorală pentru porcul portocaliu.
5. Fotbal pe FCM-ul cu care Maior a intrat în primărie. Multe sute de mii de euro despre care porcii PDL mureș nu dau raportul și nici trepădușii și gunoaiele loiale porcilor, din primărie.
6. Cumpărat de loc de divizie a doua în campania electorală a porcului portocaliu. De la primar PDL de Sânnicolau Mare, cum a declarat Maior. Cost, nu se știe, dar porcul s-a bucurat de propagandă electorală și de voturi în plus. Contraatac al curvelor PDL Mureș, cărora le era frică că aduce Borbely echipă de divizie a doua și pe Boloni în oraș. SRI știe cine ce telefoane a dat și cui și poveștile cu Forex și Minerul, eșecurile hoților din PDL Mureș la capitolul echipă pe pedelist pentru propaganda pedelistului.
7. Transport pensionari. Porcii se laudă acum cu transport la Viena pentru pensionari. Tot din banii publici, leprelor și dedicat pe Siletina? Moare găinarul de partid de foame sau ce?
Ce spuneți, e suficient pentru a arăta coaliția bandiților de partid? Portocaliu? Și nu am vorbit de afacerile dedicate și râvnite de hoți pe Ștrandul 1 mai (2,1 milioane de euro de făcut praf prin firme PDL, din cele 7 milioane de euro cu care se laudă trepădușii lui Florea din biroul de presă cu atacuri rasiale la adresa rromilor și cu vandali imaginari cunoscuți de bețivanii PDL și de sereiștii ratați și nu am vorbit de afacerea PDL Digital, pe super-calculatorul pe profesorași cu firme de la Petru Maior și Dimitrie Cantemir și pe abonații la primăria lui Florea și așa mai departe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.