joi, 1 august 2013

Prefectul Grosu de Mureș adresează mesaj de…bună expresie tâmpiților care fac atacuri etnice cu rromi, cuiburi de țigani și care inventează vandali imaginari în campania electorală a rataților PDL Mureș!



Prefectul Grosu de Mureș adresează mesaj de…bună expresie tâmpiților care fac atacuri etnice cu rromi, cuiburi de țigani și care inventează vandali imaginari în campania electorală a rataților PDL Mureș!
Nu că ne-am fi așteptat la altceva decât ca idioții să fie acoperiți, dar merită subliniată starea de anormalitate de la un site pe bani publici, mai precis tîrgumureș.ro.
Site al unității administrativ teritoriale și nu al primăriei - cum scria pentru CNCD Florea, cel care avea să-și ia amenda de 4000 de lei pentru replici rasiste la adresa rromilor pe care îi iubește doar când votează pentru el și când Bența le face din banii publici ai târgumureșenilor locuințe prin dedicația porcilor portocalii - dar care face politica bandiților PDL Mureș, unii chiar în primărie. Concret, bandiții de la tîrgumureș.ro au publicat în campania porcilor PDL Mureș un material cum că Florea ne apără de atacurile (imaginare) cu vandali din alte partide. Textul era și pe autocolantele cumpărate de porcii din Primăria Târgu-Mureș, dovadă a premeditării pupincuriștilor lui Florea și afacerea e pe pe licitația publică (1900 de euro, 3000 de exemplare). Desigur, Elena Curcă, de la DNA Mureș, a zis că nu e nici o șmecherie de corupție să folosești banii publici în campania ta electorală și să folosești jigodiile din poliția locală ca să își lipești gunoaiele pe banii publici, doar pentru proștii din alte orașe ar fi asta faptă penală! Ca și cum asta nu le ajungea lepădăturilor pupincuriste, tîrgumureș.ro are atac violent la adresa rromilor, prezentați țigani cu cuibul stârpit de poliția locală! Desigur, bandiții au schimbat titlul, iar în dosar Bretfelean, fostul sereist de Maramureș angajat de gășcarii lui Florea ca șef al poliției locale, s-a apărat spunând că aiuriții lui Florea de la biroul de presă au întocmit textul! CNCD s-a făcut că plouă, susținând că eu nu sunt rrom, deci nu pot sesiza discriminarea la adresa rromilor, caz închis, bandiții au scăpat fără amendă. Proștii recidivează, însă, iar proștii lui Bretfelean nu se mai pot apăra spunând că nu știu ce scriu rudele din biroul de presă pentru că ăia de la birou nu știu etnia făptuitorului decât dacă porcul în uniformă a menționat-o expres! Bandiții au dat alt comunicat în care erau acuzați țiganii! Nu făptașii, nu cetățenii, ci țiganii! Desigur, porcii nu scriu de etnie atunci când făptașii sunt proștii de români sau de maghiari!
Una dintre sesizări a ajuns, după ce a fost trimisă la MAI, pe biroul prefectului Grosu, care a avut un răspuns întocmit de Cosmin Blaga; Nu putem cenzura discursul sau conținutul instituțiilor menționate de dvs. în petiția adresată MAI; Am adresat un mesaj de bună expresie celor la care faceți referire în petiția dvs.  Va să zică, poliția locală a lui Florea își permite să judece oamenii în funcție de etnie, doar în cazul rromilor, văzuți ba țigani, ba rromi, iar gășcarii din biroul de presă al primăriei încurajează sau inventează atacurile etnice, iar MAI se face că plouă și prefectul le scrie de bună expresie făptașilor idioți.
P.S. Verifică cineva cum s-au adunat ăia la biroul de presă, unde sunt concursurile și calificările rubedeniilor nășite și cum de ăștia au ajuns să fie reprezentați de Maior și de Chiorean, care dau din gură în fața presei și atacă viceprimarii legali care le stau porcilor de la PDL Mureș în gât și în calea afacerilor dedicate pe transport Siletina și FCM?! Sau e mafia prea mare și interesul pentru găinari români fundamental în orașul în care românul are și el un locșor după 1918?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.