miercuri, 23 octombrie 2013

Să ne… râdem de interesele borfașilor PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș: Promovarea sportului la… Liceul sportiv, prin suporți de biciclete!



Să ne… râdem de interesele borfașilor PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș: Promovarea sportului la… Liceul sportiv, prin suporți de biciclete!
Cum Maior, ilegal ca viceprimar, ilegal ca și consilier personal al lui Florea, legal doar prin mandatul de consilier (unul din ăia 20 de unelte ale lui Florea, cum se lăudau proștii în campania electorală a borfașilor sau inși fără afaceri cu porcii PDL Mureș) face lobby pentru diverse afaceri cu duhoare de interese pentru găinarii din PDL și primărie: parcările pe Senin, de 800 de euro pe loc de mașină, containere de 100.000 de lei pe prietenarul Urdă (Adru Solutions), marcăm alte afaceri dedicate. Individul care nu reprezintă pe nimeni a ajuns la alt nivel, al afacerilor pe suporturi de bicicletă, pe care le face, probabil, tot un abonat al porcilor din PDL Mureș și din primărie. Desigur, pentru găinari, promovarea sportului se face la…liceul sportiv! Ce zeci de mii de suporturi au bandiții de plasat la școli, în condițiile în care și alte afaceri sunt dedicate de bandiți, de la termopane pe Poruțiu, mansardări pe Poruțiu, Bența, mobilier pe Energoplus, centrale termice pe Las prom, curățenie pe fiul inspectorului școlar general și lista abonaților continuă, desigur și pe criteriul etnic, ca să nu fure cumva maghiarul ce poate primi pomana porcului portocaliu românul!
P.S. Mai vă amintiți că porcii PDL din primărie au dat mită electorală, tichete de 150 de lei bucata, profesorilor?! În campania lui Băsescu și cu dedicație ilegală pe hipermarketul Real și vă mai amintiți cum bandiții au dat premii de 15.000 de lei doar pentru locul 1 pentru ca magazinul FCM să mai vândă ceva? Curtea de conturi, verifici afacerile de partid ale bandiților portocalii?!

În idea promovării sportului și a unui stil de viață sănătos în rândurile copiilor, Primăria municipiului Tîrgu-Mureș a montat în mai multe instituții de învățămant suporturi pentru biciclete. Ca urmare a unui proiect pilot, primele institutii de invatamant care se bucură de această investiție sunt Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert și Gradinița cu program prelungit Rândunica. ”Joi, 23 octombrie, se va finaliza instalarea acestor suporturi și la Școala Gimnazială Romulus Guga, în cartierul Tudor Vladimirescu. Astfel de lucrări vor continua și în perioada imediat următoare, astfel încât fiecare institutie de învățământ să poată beneficia de locuri de parcare pentru biciclete.”, a declarat consilierul Claudiu Maior.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/miscarea-pe-doua-roti-promovata-in-scolile-si-gradinitele-tirgumuresene.html#sthash.R1D6DmJy.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.