miercuri, 11 decembrie 2013

Respect, Cristina Trepcea!



Respect, Cristina Trepcea!
Pentru acel membru CNA care nu mai acceptă ca femeia să fie doar obiect sexual la TV, mai ales în ipostaze de asistentă proastă sau de pițipoancă care vrea silicoane sau botox.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-a-respins-solicitarea-de-transformare-a-antena-2-in-antena-stars-din-cauza-biancai-dragusanu-11752349

La rândul său, într-o poziţie transmisă agenţiei MEDIAFAX, membrul CNA Cristina Trepcea şi-a motivat votul negativ la cererea Antenei 2. "Votul meu este dat astăzi şi sub impresia semnalului de alarmă dat de 25 de organizaţii nonguvernamentale, care au cerut ieri CNA să facă gesturi de autoritate în favoarea demnităţii femeii în audiovizual. Femeia folosită ca decor, redusă la statutul de obiect sexual, antrenată doar să devină mai atrăgătoare şi mai decorativă - lucruri pe care mai multe emisiuni ale postului intenţionează să le promoveze - perpetuează şi legitimează comportamente misogine şi atitudini stereotipe păguboase, pe care nu facem nimic dacă doar le sancţionăm, fără să le dezavuăm când avem ocazia".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.