luni, 24 februarie 2014

70.000 de semnături pentru eliberarea elefantului târgumureșean, prin intermediul actorului Ricky Gervais



70.000 de semnături pentru eliberarea elefantului târgumureșean, prin intermediul actorului Ricky Gervais

http://www.animalzoo.ro/un-mare-actor-de-stand-up-comedy-vrea-sa-o-salveze-pe-elefantica-tania-a-strans-70-de-mii-de-semnaturi-pentru-ea/
Englezul Ricky Gervais, unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy din lume, sare in apararea elefantului Tania, care isi duce cu greu zilele la gradina zoologică din Tg Mureș.  Actorul a fost impresionat de viceoclipurile in care se arata cata suferinta este in sufletul aestui animal si a decis să-și îndemne fanii să semneze petiția pentru transferarea ei la un sanctuar.

Vezi video cu Tania aici: “Salvaţi-o pe Tania de la Zoo Tg. Mureş!”- Elefanţica e extrem de deprimată şi pare că nu va mai rezista mult VIDEO

“Eliberati-o pe Tania – elefantul care duce o viata solitara, desi ar trebui sa traiasca intr-un grup. Este singura si sufera de o infectie la picior care o omora incetul cu incetul.” – a scris Ricky Gervais, adunând astfel 70.000 de semnături.

“Foarte multa lume spune ca sufera de depresie, dar sunt foarte multi specialisti din Anglia, America, Olanda, care spun ca nu este nici o problema in acest sens. Nu este sub tratament, mananca foarte bine, a luat in greutate. Elefantul asta este o exceptie, nu stiu daca s-ar adapta intr-un sanctuar“, a declarat Kapacz Andras, directorul Gradinii Zoologice din Targu Mures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.