miercuri, 30 iulie 2014

Poliția Târgu-Mureș face bășcălie sau exces de politețe după atacul cu autocolante ilegale, în culorile steagului Ungariei



Poliția Târgu-Mureș face bășcălie sau exces de politețe după atacul cu autocolante ilegale, în culorile steagului Ungariei
Două sesizări pentru măgării comise de bandiții PDL Mureș în campania electorală, respectiv în campania de băute a retardatului PDL și a sereistului dat afară din servicii pentru încălcarea gravă a statutului SRI. Prima a fost rezolvată de poliție pe motiv că le-au spus pungașii din poliția locală că cetățenii au blocat strada (adică asta e o scuză, după mintea proastă a lipitorilor de afișe electorale pentru porcul mare PDL, dar ei au pus două mașini de poliție la capetele străzii și urlau la cetățeni: e închis, nu vezi, ocolește, mă!), cea de-a doua nerezolvată, pe motiv că anonimul care a pus autocolantele în campania lui Florea, exact cu dimensiunea, lipiciul și locul afișelor lui Florea e…anonim. Ce cercetări la tipografie, nu ne doare capul de la cașchetă, nu? Și astfel banditul necunoscut a avut autocolante ilegale, atacând maghiarii, în culorile steagului maghiar, de parcă românii sunt tot proștii din 1990 pe care băieții cu ochi albaștri îi pot manevra cu mizerii ieftine. Ce vă supun atenției e adresarea polițiștilor, care au ajuns la un exces de politețe care poate fi o bășcălie ieftină. Știm, e nasol ca bugetar ca să îți dea cetățeanul subiect și dovezi și să trebuiască să cerceteze într-un oraș controlat de porcul pedelist și care are și poliția rutieră la degetul mic și fără replică la sensurile giratorii, sensurile unice, la parcări e trotuar, orice necesită afacerile porcului etnic pe firmele dovedite ale scursurilor pedeliste. Pentru că pedelistul primește pomana hoțului pedelist doar cu carnet pedelist, cel puțin în Târgu-Mureș.
Așadar: prima sesizare, se termină: Cu stimă.
A doua: Cu deosebită considerație
A doua are în cuprins: avem onoarea să vă comunicăm și vă mulțumim pentru interesul și încrederea e care o manifestați față de instituția noastră.
Bășcălie sau exces de politețe sau exact diferența dintre subcomisar și comisar șef?!
Oricum, poliția a binevoit să răspundă, iar SRI Mureș s-a dat iar la fund, ca și UDMR Mureș și PSD, primul menționat făcându-se că plouă de la atacul etnic și cu scopul de a produce tulburări etnice, iar partidele făcându-se că nu știu că se postează autocolante care le atacă. Pentru bandiții PDL Mureș și ai lor sereiști care le scriu mizeriile,   noi suntem ăia cu Transilvania, Ardealul e varianta folosită mai mult de maghiari, așa că dacă unii vând Ardealul asta suna ca… pixul pentru cetățenii români din  Transilvania, tot așa cum dacă scrii că x e demn urmaș al neamului lui Attila nu îi faci un deserviciu maghiarului în numele căruia semnezi cu nume maghiar (doh!), ci îl lauzi, pentru că maghiarul e mândru de descendența lui. Greu cu istoria, flăcăi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.