vineri, 10 octombrie 2014

Școala a început, dar gangsterii din Primăria Târgu-Mureș vor să lucreze la școli. Pe firme care se dovedesc ale leprelor din PDL Mureș și ale scursurilor de subordonați ai lui Florea!


Școala a început, dar gangsterii din Primăria Târgu-Mureș vor să lucreze la școli. Pe firme care se dovedesc ale leprelor din PDL Mureș și ale scursurilor de subordonați ai lui Florea!
În decembrie anul trecut, învățătoarele sunau disperate părinții elevilor pentru a-i obliga să semneze pentru pișcoturi, asfaltări, zugrăviri de săli de sport și termopane. După cum ați ghicit, banditul din Primăria Târgu-Mureș avea nevoie de semnături, pentru a arăta că afacerile în general pe pedeliști sunt necesare, pentru că prostimea o cere. Proștii au semnat, chiar dacă copiii lor plecau din școlile respective, iar bandiții din Primăria Târgu-Mureș au venit să muncească în ultimele săptămâni de vacanță, iar retardatul lui Florea a venit să se pozeze cu presa controlată de cătanele cu notar pentru cartelul publicitar neanchetat de Consiliul concurenței. Surpriză, a început școala, dar bandiții mai au afaceri de făcut pe școli, dovadă că leprele din PDL Mureș nu au pregătit anul școlar cum trebuie.
Următoarea ședință de consiliu local prezintă două afaceri care sunt probabil tot pe întreținuții români ai PDL Mureș care primesc pomana etnică și pe carnet de partid de la gunoiul lor. Să ghicim, mansardare pe Poruțiu, Borșan sau Bența?!
5.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 128/16.04.2014 referitoare la aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiect şi aprobarea acordului de parteneriat aferent proiectului „Mansardare şi reamenajare la Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian – Tîrgu Mureş”.

27.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 209/24.06.2010 referitoare la aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia „Reabilitare imobil internat Grup Şcolar Chimie Emil Dandea”.
Afacerea bani pentru pedeliști și pe motiv de Cupa liceelor, inventată de pedelistul Matei! Pe Maior beneficiar și pe gășcarul lui care vinde țoale Joma pe banii publici de la borfașul PDL Mureș!

29.Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adiţional la contractul de asociere cu A.S.A. Tîrgu Mureş în vederea organizării „Ligii Liceelor la Fotbal”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.