duminică, 16 noiembrie 2014

Nimic despre vot, ceva despre hoția și puturoșenia unor bandiți aleși etnic în Târgu-Mureș



Nimic despre vot, ceva despre hoția și puturoșenia unor bandiți aleși etnic în Târgu-Mureș
Târgu-Mureș - oraș de importanță capitală pentru SRI care a ajuns și să scrie în presa locală și pentru românii care vor să recupereze ce nu au avut până în 1918 - se prezintă astăzi într-un mare fel, dovadă a nesimțirii și hoției alesului etnic. Așadar, hoția și nesimțirea borfașului ales etnic și care nu a făcut nimic 3-4 mandate și când a făcut a făcut doar pe borfași lui etnici din partidul mega-hoților etnici.
Parcuri cu bănci neglijate de pe vremea comunismului. Dacă banditului etnic nu îi isea afaceri pe porcii lui cu democrat în titulatură.


Indicatoare, zeci de mii, pe Kiss Unicum. După cum se vede și în poză, pungașul etnic a pus 5 indicatoare de trecere pe pietoni pe 100 m!
Chioșcuri nefolosite de 4-5 ani, abandonate pe spațiul public, în timp ce pungașul etnic de partid și primărie ridică pe firma porcului Țerbea peste 1500 de mașini, pentru a fura și de acolo banii fraierilor.

Bănci și coșuri de gunoi plantate la grădinița cu 15 unități arondate. Din Italia, locul de unde au și venit niște scursuri în partid și la Târgu-Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.