marți, 9 iunie 2015

Păcălicii PDL Mureș inaugurează… stâlpii de iluminat de 7000 de lei bucata!



Păcălicii PDL Mureș inaugurează… stâlpii de iluminat de 7000 de lei bucata!
Pentru DNA Mureș, verifică afacerile lui Cătană cu publicitatea primită de la Florea, pentru că presei mureșene îi e frică de mafia PDL Mureș. Cătană și Zereș sunt gagii care primeau/primesc publicitatea la care nu au curaj să meargă și să participe la licitație organele de presă șantajate de borfașul PDL cu nenumărate alte minuni. Banii sunt folosiți de Cătană pe firma lui, gagiul dă o parte din bani unor instituții media, cu care se laudă că merge la…notar! Banii nu sunt câștigați la licitație, sunt dați prin intermediarul prieten cu porcul de primărie, există o înțelegere între cei care nu au curaj să participe cu intermediarul care dă de capul lui banii. Atenție, bandiții PDL Mureș folosesc publicitatea direct pe Cătană, prin Știi tv-ul cu propagandă pentru pedeliști, cealaltă televiziune de propagandă pentru scursurile PDL Mureș fiind Antena! DNA Mureș, verifici contractele gagiilor, notarul, banii care sunt folosiți doar pentru imaginea acuzatului de EVZ că a luat mită de la Coral, gagiu prins de ANI cu 35.000 de lei furați de banditul lui din partid pentru PFA-ul inventat cu nici 48 de ore de la angajarea subordonatului de partid! Chiar lăsați hoții PDL Mureș să fure, să ia mită, lăsați orice borfaș semi-analfabet să reprezinte instituții, lăsați jegurile venite pe carnet de partid la porcul mare să fie angajate, lăsați furturile pe PFA și orice hoție etnică a banditului etnic să fie nesancționată?
P.S. Căutați firmele abonate și banii pe care abonații lui Florea îi întorc pe motiv de... sponsorizare FCM/ASA, Zile târgumureșene, Iglesias, Lolek si Bolek, tot ce vrea banditul și căutați borfașii PDL Mureș la diferența dintre salarii încasate și venituri reale, raportate sau ascunse sub formă de...împrumut, la fel și modul de acordare de împrumuturi de sute de mii de euro la funcționarii borfașului pedelist.Atenție, cine sponsorizează voia bandiților PDL primește afaceri la primărie, reduceri de impozite, batale din bani publici, iar banditul etnic nici nu se mai plânge de apa prea scumpă, pentru că păcălicii de la Aquaserv...sponsorizează. Să nu mai amintim de retardații care nu sunt în stare să facă bani din firme care nu primesc dedicații de la borfașul PDL Mureș și trăiesc doar din banii publici primiți de la hoții etnici portocalii care au rămas ca o boală după votul cretinoid al idioților de români care credeau că vin ungurii să fure Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul!

Stâlpi noi de iluminat public pe strada Şurianu
Marţi, 09 Iunie 2015 11:10 | Imprimare | Email



Marime text:







Marţi, 9 iunie, pe strada Şurianu din cartierul Dâmbu Pietros au fost amplasaţi 6 stâlpi metalici pentru iluminatul public având o înalţime de 4 metri şi echipaţi cu corpuri speciale de iluminat. „Mă bucur că am reuşit să amplasăm aceşti stâlpi de iluminat, aşa cum am promis cetăţenilor din această zonă. Investiţia se ridică la suma de 42.205 lei, bani proveniţi de la bugetul local al primăriei”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.