miercuri, 8 iulie 2015

Clubul condamnatului pentru valiză vs. clubului banditului PDL Mureș cu mită în elicopter. Gunoi fotbalistic românesc, noroc cu DNA care prinde hoțomanii majoritari și minoritari!



Clubul condamnatului pentru valiză vs. clubului banditului PDL Mureș cu mită în elicopter. Gunoi fotbalistic românesc, noroc cu DNA care prinde hoțomanii majoritari și minoritari!
Avem o echipă care joacă astăzi cu altă echipă, adică Steaua-ASA. Pentru amatorii de istorie, Steaua e clubul cu mita (valiză) dovedită și cu șeful condamnat, în timp ce bandiții PDL ai lui Florea nu au pățit nimic după  mita în elicopter dovedită cu sentință definitivă! Regulamentul prevede retrogradarea, dar cum banditul de la Târgu-Mureș și porcii LPF/FRF au interese pentru tricouri Joma, mafia românească de la Târgu-Mureș și București nu va păți nimic!
Bandiții PDL Mureș și-au cumpărat loc de divizie în campania electorală  a spurcăciunii PDL. Banditul din Primăria Târgu-Mureș  a eșuat cu Forex și Minerul, pentru a cumpăra loc de la AS Sânnicolau Mare, prin primarul partidului hoților, adică tot PDL.
Porcii PDL Mureș au folosit banii publici, întâi 50 la sută, apoi sută la sută, bandiții au tocat absolut orice, iar banditul mare PDL Mureș a cumpărat retardatului instalația de nocturnă de 200.000 pe euro, pe care excrementul lui Florea o folosește gratis!
 Banditul PDL a încercat să cumpere și locul de  la Corona, dar, din fericire, borfașului etnic nu i-a ținut, a inventat ONG-uri cu banii publici controlați de bandiții PDL ai lui Florea sau de neamurile sărace ale acestora, ca și PFA-ul dobitocului de partid, a inventat ASA, pentru ca borfașul să ascundă culorile partidului hoțesc și pentru ca maghiarii să iubească clubul numit…Ardealul, iar fraierii să confunde echipa armatei cu clubul hoției românești cu sprijinul UDMR-iștilor șantajați cu afaceri pe primărie, bani pentru peninsula, statui, sărbătoriri ale Diktatului(30 august, concerte cu fanfare budapestane), festivaluri ale…tradiților secuiești din Târgu-Mureș!
Bandiții PDL și scursurile aferente au furat un milion de euro din bugetul local, dând banii unui retardat care nu își plătea datoriile către stat, convins că borfașul suprem al PDL Mureș îi dă banii pentru taxele și impozitele necesare! Borfașul a plătit scursurile din mediul fotbalistic pe firme, fictiv, pentru a deconta banii publici, a folosit sutele de mii de euro pe carnet de partid portocaliu pentru afacerea Cupa liceelor cu beneficiar gagiul întreținut de la Joma. Pentru a aranja cu Bucureștiul, bandiții PDL au inventat centre de excelență și se întâlnesc cu ziariști tot la hotelurile banditului Țerbea, individ care a murit accidental sau s-a sinucis pentru a scăpa de noua tură de pușcărie, după cea din care l-au scos bandiții lui Florea, pe vremea când porcii din primărie erau țărăniști și aveau cheia de la hoție în lăbuțe.  
Pentru cei care nu știu, gunoiul FCM/ASA nu a promovat niciodată din divizia a treia, ceea ce nu poate decât să arate gradul de hoție, golănia românească, furtul etnic în numele românismului ordinar, iar ceilalți participanți la competiții au acceptat hoția, de frica mafiei PDL Mureș sau a gangsterilor din București. În aceste condiții, cum să accepți să joci pe teren cu borfașii care au furat banii publici, au inventat licențe, au dat de mâncare porcilor din FRF și LPF și au încercat să fure până și cuvântul furt din dicționar? Desigur,  dacă așa ceva se întâmpla la București sau aiurea erau consecințe, altfel interesele românești din Ardeal și interesele porcești ale serviciilor nu atât de secrete au impus hoție etnică. Doar până când DNA s-a hotărât să muncească! Sperăm să continue și să rupă capul mafiei PDL Mureș și al scursurii etnice care fură pe baza  votului idioților care nu vor să vină maghiarii și să fure ce fură românul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.