luni, 7 septembrie 2015

Scursurile etnice PDL Mureș din Primăria hoților din Târgu-Mureș urează…etnic! Armonie etnică, de la hoții români urmăriți penal, complici, beneficiari ai furturilor din banii publici !



Scursurile etnice PDL Mureș din Primăria hoților din Târgu-Mureș urează…etnic! Armonie etnică, de la hoții români urmăriți penal, complici, beneficiari ai furturilor din banii publici !
Pentru că bandiții PDL Mureș, scursurile cu dosare penale, cu PFA de partid inventat de mega-hoțul etnic numărul 1  al Târgu-Mureșului și retardații aduși de jegul  etnic în primăria Târgu-Mureș pe interese banditești trebuie să-și facă propagandă, hoții de români continuă reclama  pe Maior și Florea! După cum se vede, bastarzii etnici și jegosul agramat care se învârte ca un singur coi în  primărie au uitat  că au și viceprimar legal UDMR și transformă siteul primăriei în reclamă pentru orice rahat majoritar! DNA, Maior a luat mită de la Coral, prin Kagan Ildiko. Scrie în EVZ! Cum permiți borfașilor de români să îl lase pe cel anunțat ca mituit în libertate?
P.S. Măcar hoțul etnic nu a mai inventat - cu scursura lui  de sereist-vultur albastru al gradelor nu pe umăr - atacul vandalilor imaginari și nu a mai făcut autocolante cu Ardealul vândut de UDMR! Ce să vândă, că borfașii etnici PDL Mureș și din primărie au furat tot orașul, cu  sprijinul șantajaților din primărie, CL și cu demența asigurată de jegurile care se cred mari români sau sunt veselii... ziariști din servicii prea puțin secrete
DNA, atenție  la banii aruncați pe Zereș și Cătană, folosiți de ăștia ca reclamă pentru bandiții PDL Mureș, cu presa bovină dusă la notar pentru cotele de bani nemeritați! Sute de mii de euro pentru imaginea golanilor, în ceva ce pute a cartel și a înțelegere neconcurențială. Hoți români și maghiari, slugi cretine din presă, pe măsură!


La mulți ani, tuturor sărbătoriților zilei!
Luni, 07 Septembrie 2015 12:21 | Imprimare | Email



Marime text:



Primăria municipiului Tîrgu Mureș ureză LA MULȚI ANI!, tuturor târgumureșenilor care, în această zi de sărbătoare, pe 8 septembrie, de Nașterea Sfintei Fecioare Maria își serbează onomastica.

  

 Dorin Florea                                          Claudiu Maior
     Primar                                                 Viceprimar
Municipiului Tîrgu Mureș                   Municipiului Tîrgu Mureș
                                                                                               



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.