vineri, 17 martie 2017

Mafia penală și etnică din primăria Târgu-Mureș continuă să angajeze pe familie. Ca pe vremea PNA și a rudelor idioate de adus în primărie și ca obligație!



Mafia penală și etnică din primăria Târgu-Mureș continuă să angajeze pe familie. Ca pe vremea PNA și a rudelor idioate de adus în primărie și ca obligație!
Excelent articolul, oamenii trebuie acum să caute unde se publică angajările care dau rezultat aducerea rahatului din familie în primărie și conexiunile cu serviciile secrete sau cu cei care au controlat/investigat primăria. Pentru că mafie etnică obișnuită!Mulțumesc pentru preluarea informațiilor, succes cu siteul!


ANCHETA: Caracatita (in)florea la nivelul primariei Tirgu Mures. Nepotisme, rubedenii si prietenii #lasCaMergesiAsa #macarAfacutCeva

Pentru ca am fost „certati” ca acuzam oameni „nevinovati”, va prezentam o parte din istoria si actualitatea nepotismelor si prieteniilor, in jurul si la nivelul conducerii Tirgu Mures, in peste 20 de ani. Decideti voi daca este vorba de coincidente…

PRIMARUL SI „ADEVARATUL PRIMAR”

    Dorin Florea – este omul care ne-a tinut intr-un vesnic „scandal politic”, paralizand astfel dezvoltarea orasului 20 de ani, timp in care celelalte orase din Transilvania s-au dezvoltat incomparabil!

Acest Dorin Florea face parte din vechea garda a baronilor portocalii si este la putere inca din anul 1996. A fost prefect al PNTCD intre anii 1996 si 2000, iar apoi, timp de 16 ani neintrerupti, a fost ales primar la Tirgu Mures, un oras unde maghiarii obtin de obicei 48 la suta din voturi. Asadar este un personaj care face politica de peste 20 de ani, perioada in care NU a reusit sa construiasca absolut nimic de la zero. Singurele „marete” realizari sunt ca a RENOVAT Vikendul si Platoul Cornesti.

Cea mai importanta realizare ramane reteaua piramidala, de tip caracatita, pe care a reusit s-o inFloreasca organic…

    Claudiu Maior – este „adevaratul primar din oras”. A fost timp de patru ani viceprimarul orasului si acum este consilier personal al lui Florea. In timp ce incasa banii de la primarie, Claudiu Maior era si consilier local, lucru interzis de lege, fiind condamnat ca incompatibil de doua ori in acest caz.

De numele lui Maior si Dorin Florea se leaga primul mare scandal politic din oras: compania detinuta de Claudiu Maior, Siletina SRL, a primit operarea transportului local de calatori in Tirgu Mures. Apoi, Maior a intrat in politica, a devenit viceprimar, iar compania Siletina a fost preluata de niste apropiati ai acestuia, in frunte cu mama lui…

OAMENII DE BAZA DIN „ASOCIERILE” SI STRUCTURILE PRIMARIEI, PE BANII NOSTRI

    Mama Maior – cenzor CA echipa ASA, mama lu’ Maior – sefa firmei Siletina SRL.
    Bela Tatar – membru CA echipa ASA, om de incredere, care a girat asocierea dintre firma lui Maior, Siletina SRL, si SC Transport Local SA, societatea de transport din oras.
    Ovidiu Berghian – face parte si el dintre membrii CA ASA. A condus Siletina dupa retragerea lui Maior si numirea sa in functie publica, societate care detine in prezent monopolul pe transportul local.
    Raluca Maior – sotia lu’ Maior, Director Dezvoltare in cadrul SC Compania Aquaserv SA Tirgu Mures, companie vestita pentru „cea mai scumpa apa din Ardeal”.
    Nucu Man – fostul presedinte al clubului de fotbal ASA Tirgu Mures este prietenul primarului Florea, alaturi de care este cercetat pentru un prejudiciu de peste un milion de lei, estimat de procurorii DNA. El mai detine insa si compania de constructii Energoplus alaturi de fostul consilier judetean PNL Doru Borsan.
    Doru Borsan – era unul dintre locotenentii fideli ai primarului Florea, actionar Energoplus. Daca luam la verificat societatea Energoplus vedem ca firma apropiatilor lui Florea a castigat in ultimii ani peste 10 milioane de euro din afaceri cu primaria condusa de acelasi Florea.

In hotelul lui Borsan, Primaria din Tirgu Mures a avut deschisa o asa-numita „primarie de cartier”, platind acestuia, din banul public, o chirie lunara considerabila. Pentru a ramane in acelasi cerc, sotia lui Borsa…

    Simona Borsan a fost plasata director adjunct al Casei de Cultura din Tirgu Mures; numita de jurnalisti si „Simona Cultural”, n-avea nici o tangenta cu cultura.
    Alexandru Lobontiu – nimeni altul decat cumnatul primarului de Tirgu Mures, ducea lunar la Registrul Comertului (RC) constatatoarele de la SC Fiord SRL, firma care a „modernizat” primaria cu termopane, aer conditionat etc.

INVATAMANTUL MURESEAN, MANAT DE NEPOTISME SI CONSOARTE

    Horatiu Lobont – „nepotul” primarului, directorul adjunct al Directiei Scoli din Primaria Tirgu Mures. In timp ce investitiile in unitatile scolare sunt aproape inexistente, se pare ca este si unul dintre vinovatii raspunzatori de situatia de la Liceul Romano-Catolic, impreuna cu…
    Stefan Somesan – fostul vesnic sef ISJ Mures, arestat si acuzat in cazul infiintarii Liceului Romano-Catolic. Acesta si-a instalat, in decursul anilor, cele doua consoarte in posturi de conducere la unitati de invatamant pe care le pastorea…
    Eugenia Somesan – prima sotie, fost director la Liceul Pedagogic Tirgu Mures.
    Ligia Somesan – „colega” si apoi sotia nr. 2, directoare la CN Papiu Ilarian. Se afla in functia de conducere si in perioada in care se facea anual „colecta parintilor” de zeci de mii de euro, cu destinatia de cadouri pentru profesori la final de ciclu scolar.
    Matei Dumitru – un alt nene pedelist, cel mai inversunat consilier local impotriva transmiterii live a sedintelor, sef la ISJ Mures pe vremea celebrelor cupe ale liceelor, organizate cu sute de mii de primarie. Plus „cadoul electoral” luat de cadrele didactice in campania lui Basescu din 2009, celebra suma  de 150 de lei pe tichet dedicat Real din partea primariei Tirgu Mures!

ACTUALI SI FOSTI PRIETENI CARE AU „AJUTAT” PRIMARUL LA CHELTUIT BANUL PUBLIC

    Teodor Luca – patronul de la Joma, sponsor la echipa ASA si organizator al Cupei Liceelor, o competitie de sute de mii de euro, cu FCM pe afis, cu care trebuia sa se cumpere echipamente Joma!
    Marius Pascan – fost director in primarie, actual senator PMP, este finul procurorului Sandu Marin, procuror DNA care a lucrat la celebru caz – Afacerea Asfamur, care ar fi adus prejudicii de aproape 1 milion de dolari primariei , in care Florea era acuzat si mai apoi clasat.
    Doru Opriscan – alt prieten de-al lu’ Florea. Ar trebui sa ne amintim de afacerea LukOil, de vanzarea spatiilor comerciale pe Legea nr. 550, negocieri unde s-a umblat mestesugit la evaluarile imobilelor, urmate apoi de „afacerea” Energomur.
    Mihai Porutiu – Probabil traseele dese in biroul prefectului Florea i-au adus in 1999, la doar 27 de ani, functia de director general la Casa de Asigurari de Sanatate Mures. Apoi ca si consilier la primarie, Porutiu a fost deosebit de activ, fara sa aiba insa argumentele si pregatirea lui Opriscan. Asa ca a mai dat-o in bara, iar procesul pierdut, in favoarea Curtii de Conturi, care stabileste ca este bun de plata in solidar cu primarul Florea, contabila Kiss Imola si alti semnatari ai procesului verbal de licitatie, este doar un exemplu de amatorism in treburi administrative.
    Cosmin Pop – tanar imbogatit dupa tata socru, a impartit cu Porutiu partile sociale de la Asibrok si Asitrans, nu credem ca a uitat de contractele de reabilitare a scolilor. De „cadoul” oferit primariei prin donarea unei hale – costurile de demontare si relocare depaseau valoarea acesteia –, pentru a-si elibera terenul pe care dorea sa construiasca cateva blocuri.
    Dan Gliga – se confunda cu primaria si intregeste actionariatul Alfaconstruct. De la ghene de gunoi si pana la gradinite, primaria renoveaza cu ei la nivel beta.
    Dragos Feurdean – tanara vedeta a licitatiilor cu bani publici de la primarie, amic al consilierului Claudiu Maior. SC DF Dragos Feurdean SRL – firma care stie si sa monteze containere pentru deseuri, si sa izoleze termic blocurile, sa faca si marcaje rutiere, sa se ocupe si de intretinerea parcurilor si a locurilor de joaca, precum si „parcuri de caini” etc… toate licitate de Primaria Tirgu Mures.

APROAPE TOATA PRESA LOCALA ESTE „CUMPARATA” DE PRIMARIE, DIRECT SAU INDIRECT

    Nelutu Chiorean – se spune ca e „vocea” din spatele paginilor de pe social media, Florea & Maior. Mare om, mare caracter… indoielnic. A pendulat in ultimii ani intre angajat al studioului Radio Tirgu Mures, angajat la primarie consilier al primarului, angajat showman la aproape toate spectacolele “gratuite” organizate de primarie, acum iar angajat la radio, dar cu program de lucru si in primarie (la cat sta masina in parcarea primariei, ne gandim ca nu isi plateste taxele zilnic). Ce sa mai vorbim, Nelutu – omul bun la toate.
    Marius Catana – patronul postului-trompeta, cum il cunosc telespectatorii, Stii TV, a pornit din start ca un instrument de propaganda a primariei. Folosit in principal pentru imaginea primarului, dar mai ales a consilierului, Claudiu Maior, propulsat puternic sa ia fata dosarelor DNA pe care le are sefu’, este posibil candidat la Primarie la urmatoarele alegeri.
    Lucia Catana – director executiv la Directia Juridica din cadrul Primariei Tirgu Mures, probabil avizeaza contractele firmei sotului, Info Statistic SRL, abonata la sute de mii de euro contracte de la primarie.
    Petru Basa – fost senator PDL, detinator al ziarului 24 Ore muresene. Paginile cotidianului erau umplute cu articole redactate de reporterii Stii TV si publica vaste materiale cu si despre Primaria Tirgu Mures.
    Cuvantul Liber – Celalalt cotidian de limba romana, Steaua Rosie inainte de Revolutie, publica anunturile Primariei si este un ziar „cuminte”; singurele articole incisive la adresa Primariei erau semnate de Florentin Deac, care a si fost pus pe liber dupa o serie de anchete incomode.
    Ziarul de Mures si Punctul – Cele doua saptamanale din judetul Mures, au si ele reclama de la Primaria Tirgu Mures, desi ambele se declara independente din punct de vedere editorial. Ziarul de Mures era in trecut un oponent atroce al primarului Dorin Florea, dar tonul s-a diminuat… spre zero 😉
    Ioan Truta – admin grup Esti din Tîrgu Mureș/Marosvásárhely, angajat la intretinere la Siletina. Ro, foloseste grupul in special pentru a distribui toate postarile sefului Maior.

OCHIUL DE LA COADA…

    Valentin Bretfelean – mana stanga a primarului. L-am lasat la urma pentru a evidentia cat de jos se află. Fost securist pensionat „fortat” pentru „buna purtare”, pus apoi sef la PLM (politia locala mures), agentu’ electoral al primarului – „atributie” in urma careia s-a ales cu dosar penal – este un sovin in adevaratul sens al cuvantului, amendat pentru declaratii si fapte facute, de acest individ perfid, in decursul anilor.

Astia sunt doar o mica parte din „La famiglia de Mures”, dar si asa, Fereasca Dumnezeu sa se inscrie la ajutor social, ca tare-s multi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.