marți, 27 februarie 2018

Poliția primește reparații mașini de 27.000 de lei din banii târgumureșenilor, iar poliției locale i se face, prin inculpații români, cadou tabere de pictură, sport sindicalist și cupe ale fotbalului poliției cu 12 clase! Cine să aplice legea în orașul hoției etnice, Târgu-Mureș?!



Poliția primește reparații mașini de 27.000 de lei din banii târgumureșenilor, iar poliției locale i se face, prin inculpații români, cadou tabere de pictură, sport sindicalist și  cupe ale fotbalului poliției cu 12 clase! Cine să aplice legea în orașul hoției etnice, Târgu-Mureș?!
Niște neterminați au montat la treceri de pietoni târgumureșene niște indicatoare ilegale, așa cum au recunoscut și doi polițiști locali întrebați separat. Care polițiști locali nu au făcut nimic, ca să nu suporte consecințele și să strice afacerile vreunui escroc român. Indicatoare bilingve, nu în halul acela, nu din plastic, nu pe drum european. Cine fură și aici banii târgumureșenilor, prin inculpații din primărie? Așteptăm cu interes răspunsul de la ministerul de resort, de la polițist care nu ia ce pute a  mită în excursii și cupe/tabere, care nu e șantajabil, care nu e angajat cu 12 clase pe rubedenii și așa mai departe și care să fie capabil să răspundă la o întrebare a celui care le plătește salariile nesimțite!
P.S. După modelul orice nebun își face indicatoare/tăblițe cu numele străzii aparte, cum se apropie 15 martie, nici o provocare de la profesioniștii serviciului, foști sau actuali, pe motiv că maghiarii au făcut-o?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.