vineri, 7 septembrie 2018

DNA Târgu-Mureș, o mică atenție la intermediarul inculpaților din primărie, Senin ! Milioane de euro de la inculpații români pentru români!


DNA Târgu-Mureș, o mică atenție la intermediarul inculpaților din primărie, Senin ! Milioane de euro  de la inculpații români pentru români!
Pentru că mizeria de loc de parcare o mașină egal 900 de euro, 4 pari și un acoperiș, și pentru că Seninul e dat de gura lumii ca fiind în realitate al unui subordonat pe partidul hoților și pe primăria inculpaților români. Mizeria e că Seninul e intermediar și de aici interesul inculpaților pentru livrat așa-zise locuri de joacă și de spart aproape un milion de euro pentru intermediar și firma muncitoare. Atenție, DNA, interesele și cu distrugerea unui parc al școlii 7 pentru un loc de joacă preșcolari și bebeluși, interese ale unui nimic de partid. Foarte bun, din nou, articolul MSNEWS, așteptăm ca DNA să verifice pomenile lui Florea, afaceriștii de fațadă și ce interese are un retardat în poveste. Imagine pe banii publici pentru borfașii care visează să moștenească primăria?! Protecție după modelul cumpărat poliție locală și poliție cu școală? Pregătit viitorii...sponsori ai primăriei, care întorc banii după modelul Iglesias, Zile târgumureșene și alte obligații ale celor care iau bani publici și simt nevoia să dea o parte instituției care le-a dat pomana și dedicațiile. Găsiți în dicționare cum se numește mersul banilor îndărăt.

BANII PUBLICI – Unde au mers 860.000 de euro, cheltuiți pentru noile locuri de joacă din Tîrgu Mureș
august 29, 2018

DIRECȚIE. O firmă locală cu afaceri de 300.000 de euro și profit de… 1.300 de euro, Senin Prodexp, controlată de familia Ormenișan (Călin și Marcel Octavian), a încasat, împreună cu un sereleu din Harghita, Korondi Árcsó, administrat de Balázs Francisc, în medie 400.000 de lei pentru fiecare nou loc de joacă din cele 10 amenajate la ordinul primarului Dorin Florea.



Locurile noi de joacă au fost (sau vor fi) montate pe străzile Rozmarinului (cartierul Mureșeni), Koss Ferencs (lângă Piața de zi, în Dâmbu), Armoniei (cartierul Tudor, lângă Biserica Catolică), Moldovei (tot în Tudor), pe Bulevardul Pandurilor (tot în Tudor, două bucăți – în Bucla Mare și în Bucla Mică), în Mureșeni (lângă Record), la școala de pe strada Bărăganului (în Unirii), pe strada Plopilor (în Unirii, în parcul Tip-Top) și pe Aleea Carpați.



Aproximativ 4 milioane de lei (preț care conține TVA), echivalentul a peste 860.000 de euro, atât au costat cele 10 noi locuri de joacă, banii provenind exclusiv din bugetul local al municipiului Tîrgu Mureș. V-am spus asta, deoarece a apărut informația (nereală) că investiția totală a fost de 400.000 de lei. N-a fost. Atât costă amenajarea unui singur loc de joacă.



La final, o subliniere: investiția a fost “ruptă” în mai multe loturi, toate fiind încredințate asocierii firmelor menționate la începutul articolului, contractele fiiind semnate în această lună de beneficiar (administrația urbei) și executanți (asocierea de firme).



Cătălin VISCHI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.