miercuri, 14 noiembrie 2018

Amendă pentru nesimțitul de român, Iordache?!

Amendă pentru nesimțitul de român, Iordache?!
Art. 2 L.61/1991. – Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 1) săvârşirea în public de […] gesturi obscene, […], de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice; Art. 3. – (1) Contravenţiile prevăzute la art. 2 se sancţionează după cum urmează: b) cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, cele prevăzute la pct. 1).
Am înțeles, grupul infracțional organizat numit aleșii populimii și-a făcut legi pentru el și neamurile proaste și penale, românul hoț e  hoț mândru că e român și nu îi pasă de MCV, românul cu hoția demnă de centenar face legi de stat acasă, nu în pușcărie, jegul suprem de partid și de familie de borfași trebuie salvat de pușcărie și de mânjirea cazierului. Hoție pură românească, se aude la infracțiuni în public Poliția Română controlată la Mureș sau aiurea de inculpații români cu repetiție, prin cadourile din banii publici?! Ce ar fi să le urăm și noi celor din grupul infracțional organizat numit aleșii populimii ceea ce Cartman îi cânta cu dedicație mă-sii lui Kyle? Înlocuiți numele escrocilor români și faceți dedicație pe ei și mamele lor și băgați anatomia în toate neamurile lor moarte și îngropate?!

P.S. Dați lui Ciordache peste botul bălos și cu sesizări pe regulamentul intern, precum și la  CNA și poliție. Cum poliția română e slugă la toți politrucii, să mai amendeze și nespălați din partide care se cred în grajdul mă-sii și se comportă pe măsură!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.