miercuri, 5 decembrie 2018

Progenitura lui Frunda se...egzsprimă!

Progenitura lui Frunda se...egzsprimă!
Madam Frunda cea mică se bagă și ea în seamă, după modelul tăticului. Respect, Denise!

"Csenge draghe, Am vazut ca esti Vioaie in a comenta. Fii atenta ce ti propun! Ia l de mana pe taticul si veniti amandoi in emisiune sa discutam despre privatizarea dovedita Ilegala a statiunii Sovata si despre alte fapte de "vitejie" ale domnului Frunda, care au permis familiei tale sa se lafaiasca pe cel mai somptuos domeniu rezidential din Tg Mures, de pe acel deal unde locuiesc toti milionarii imbogatiti din Afaceri cu statul roman. Ighen? PS. Si am vazut ca ti a placut si Robert Nicolae Turcescu, asa ca o sa l invit si pe el pt ca a avut muuuulte emisiuni in care a expus coruptia de la varful UDMR; Ps2- stiu ca tatal tau se dadea de origine cehoslovaca Inainte de 1989 cand colabora cu fosta securitate. Tu cum te dai? Ceha, Slovaca, Unguroaica, Romanca ........??????", a scris Rifai.


Evz zicere. DNA nu mai zice nimic?!
O acțiune de amploare a DIICOT desfășurată, în premieră, în toate judeţele ţării, inclusiv în Bucureşti a condus la 68 de percheziţii domiciliare, în urma cărora 50 de persoane au fost aduse la sediul DIICOT Târgu Mureş, pentru audieri. Prejudiciul calculat, până în prezent este de peste 10 milioane lei adus CNAS. Una dintre firmele vizate de anchetatori este Ortoprofil Prod la care acționar este liderul UDMR, Gyorgy Frunda, alături de Ferenc Vilmos Boga.


Descinderile au vizat mai multe cadre medicale, respectiv medici de familie, medici de specialitate, asistenţi medicali, acuzați că au falsificat înscrisuri oficiale. Concret, susțin procurorii DIICOT, începând cu anul 2013, au fost înregistrate, fictiv, trimiteri, diagnostice, consultaţii și, pe baza acestora, achiziționarea de dispozitive medicale. Prin acest circuit, erau decontate de către CNAS contravaloarea unor catetere urinare, care nu erau necesare pacienţilor. Anchetatorii precizează că faptele au fost comise în beneficiul a două societăţi comerciale - Ortoprofil Prod și HVB medical SRL - din Târgu Mureş, care asigurau, doar pe hârtie, livrarea acestor produse către pacienţi din toată țara. În realitate, erau livrați pampersi, la un preț mul mai mic decât valoarea produselor din acte. Operațiunea DIICOt survine la o zi după ce procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a atacat sistemul medical susținând că șpăgile sunt mult mai mari decât în alte domenii și au fost identificați chiar și manageri de spitale care luau mită de 1,2 milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.