sâmbătă, 17 august 2019

Polițiile mânjite cu cadouri de inculpații români s-au făcut că muncesc vineri la Târgu-Mureș


Polițiile mânjite cu cadouri de inculpații români s-au făcut că muncesc vineri la Târgu-Mureș
Nu muncesc doar înainte de sărbători, când știți de ce iese poliția pe străzi, muncesc și când trebuie să bifeze o acțiune. Și vin și dau 2-3 amenzi, în timp ce îi neglijează pe ceilalți făptași. Un exemplu, poliția mânjită de inculpații români prin cadourile prin primărie și CL (reparații mașini, apă și canal pentru înlăturat urme de treabă, cupa poliției, sportul sindicalist, tabăra de pictură, excursii în delegații folclorice și mâncat... revelionar și nu numai pe banii publici ai fraieriților contribuabili, combustibil și alte gunoaie etnice menite să justifice primirea banilor publici de la inculpații români, peste 100.000 de lei din bugetul local, atenție DNA și Curtea de conturi!) a muncit vineri, dând o amendă sau două proprietarilor unor mașini parcate pe trotuar în fața unui clinici. Normal că mânjiții nu au pus bilet în parbrizul tuturor mașinilor, fapt verificat, cum nu au fost deranjați în aproape vecinătate de prostălăii care parchează pe trotuare. Acolo sunt studenții și poliția, cum să dai amendă specimenelor? Mai bine amendezi pe proprietar, de preferat femeie, în vizită la bolnavi, internat în spital. Rahat perpetuu la Târgu-Mureș, oraș bolnav și controlat cu hoții etnic pur românești, unde polițiile au încetat de mult să fie în slujba cetățeanului și cadourile primite put și a protecție dorită de inculpați români. Lege și ordine să fie la capitaliștii putrezi, aici avem umbră, liniște, sluj în fața politrucului de partid. Să nu vă fie rușine, nu merită cuvântul din DEX  o asociere! 
P.S. La voi acasă, la țară, cum e valabil pentru mai toți orășenii de azi, doar animalele mergeau în mijlocul drumului! Acum, animalele parchează pe trotuare și oamenii merg în mijlocul drumului! Ceva deranj, caschete cu neuron?! 
P.S. 2 Oamenii în unformă verticali și mânjiți cu cadouri din banii publici nu sunt deranjați de un indicator rutier la 45 de grade. Sunt și ei din specia cu ambuscatul: Ai vreo problemă? Un specimen obraznic și jalnic, pensionabil la 45 de ani ca orice specimen trist și jalnic, trist pentru că a fost scos de la umbră de marșul studenților maghiari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.