vineri, 18 octombrie 2019

Circ românesc pe bani publici de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș


Circ românesc pe bani publici de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș
După ce și-au făcut campanie electorală pe placul secăturilor securiste și a tovarășilor cu Ștefan Gheorghiu și cu demențe la adresa maghiarilor, cu sau fără buletine false de Târgu-Mureș, pentru cunoscătorii PNA, inculpații români din Primăria Târgu-Mureș nu mai mint nimic! Nu așa-ziși sponsori, adică românii umflați cu pompa și pomana, nimic de elevi obligați să presteze gratuit, nimic de UDMR care nu mai vrea banii furați doar pe criteriul etnic. Va să zică, primăria are bani de spart pe români sau UDMR a bătut palma și nu mai e înjurat de inculpații români!
P.S. Ce escroc decontează din banii publici sutele de afișe, după modelul autocolantelor cu vandali care atacă orașul, cu UDMR vinde Ardealul și cu alte inepții livrate la beții de sereiști ratați.
P.S. 2. DNA, după ce au șantajat că opresc iluminatul public și semafoarele inculpații români aruncă sute de mii de euro în firmele de români abonați, unele cu familionul în... același dosar penal! Românism pur, banii nu put la români, nu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.