luni, 13 ianuarie 2020

Inculpatul dat  mare român - Dorin Florea - are idei vesele cu rromii. Nu doar în campaniile electorale!
CNCD s-a sesizat, poate îl salvează și de data asta, ca atunci când s-a scos spunând că cuib de țigani e ceva mișto, cuib însemnând sălaș, așezare, casă și când sereistul zburat (la propriu) Bretfelean nu a putut acoperi rahatul cu atacul etnic.
Poate fac și maghiarii sesizări pentru cum sunt atacați etnic de gagiul care se crede mare român, știți voi de ce, dar e judecat în Harghita cu complicii români tocmai ca rahatul etnic de la Târgu-Mureș să nu închidă cu grația caracteristică dosare și unii din instituțiilor anchetatoare să nu își  mai angajeze rudele în primărie.





În caz că ați uitat ura pe care primăria gagiului dat mare român în campaniile electorale o desfășura pe siteul pe bani publici al orașului, cu bancuri cu unii care își fac cuibul, adică nu sunt oameni, ci alte specii. Noroc că nu îi căutați pe cei din primărie la etnie, să nu aveți surprize, ăștia, din instituția istericilor la adresa rromilor,  și nu vorbim doar de cei pe PFA și răspuns la telefon!
Mediafax

TARGU MURES. Primarul Dorin Florea: "Romii, adevarata problema a Romaniei"

        
          Primarul Dorin Florea
        

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, afirma ca romii sunt "adevarata problema a Romaniei" si ca "nu intamplator" oficialii romani se duc "in izmene la Cameron" sau "in genunchi la Hollande", propunand ca Guvernul sa dea banii prioritar localitatilor care au solutii in gestionarea acestei probleme.

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat că el vrea să fie prezentată "adevărata problemă a României, gravă - şi anume modul în care ţara nu ştie să-şi gestioneze problema ţiganilor" şi că el a oferit soluţii Guvernului şi reia subiectul, întrucât, deşi presa le-a prezentat, poate nu a fost destul de "incisivă".

"Doresc să fie prezentată adevărata problemă a României, gravă - şi anume modul în care ţara nu ştie să-şi gestioneze problema ţiganilor. (...) Este o problemă pe care eu o consider problema majoră a României. Pentru că, nu întâmplător eşti cu capul gol şi te duci în izmene la Cameron sau te duci în genunchi la ăsta - şi în loc să-i vezi adevărata faţă a lui Hollande, tu te duci în genunchi. Nu-i normal, pentru că asta-ţi arată capacitatea unei ţări de a-şi rezolva problemele", a spus Florea.

Primarul a adăugat că el personal a constatat că dacă încearcă să integreze social romii adulţi doar în 10 la sută din cazuri reuşeşte, precizând că a făcut ateliere unde să lucreze, dar aceştia "au furat closetele". Pe de altă parte, a spus el dacă se ocupă de copiii romi "procentul este inversat".

"Cu aproape 80 la sută din copii - pot să fac ceva cu ei! Să-l învăţ, să ştie de ce se spală pe mânuţe, să ştie să-şi îmbrace hăinuţe curate. Îl duc cu Mercedes, măi fraţilor, Sprinter! Capitonat, făcut pentru Consiliu! În fiecare dimineaţă, trei drumuri fac cu copii din (zona - n.r.) Valea Rece - îi iau, îi duc, îi spăl, îi curăţ, mâncat frumos şi învăţat. Şi merg acasă şi le citesc cărticele la ţigani. «Ia mai citeşte, măi acolo, ia numără bănuţii!». Bine, la bani se mai pricep ţiganii, dar la citit nu prea se ştiu. Şi atunci îl roagă pe copil", a declarat Florea.

Acesta a adăugat că, plecând de la ideea că pe copilul rom "poţi să-l disciplinezi", primăria a elaborat un proiect în care a prevăzut variante de gestionare a problemei romilor, pe care l-a depus la ADR Centru, la Alba Iulia, dar, în ciuda punctajului foarte bun pe care l-a primit, nu au mai fost fonduri disponibile, aşa că a trebuit să rezolve problema singur.

"N-am văzut niciun leu! Aceste lucruri le-am făcut singur. Le-am scos caii din bloc, i-am băgat pe ei în bloc, aţi văzut, în Rovinari, Remetea - e stradă, merg în pantofi de lac până acasă. Bun. Canalizare, apă şi maşini de spălat, da? M-au criticat atunci că-s discreţionar, m-au atacat golanii. Golanii, ca şi cu câinii vagabonzi: tot ăia care luau banii ţiganilor, ăia m-au criticat", a arătat primarul. Mai multe pe Mediafax.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.