sâmbătă, 22 februarie 2020

Au și cei din Câmpina, ca și târgumureșenii, hoții lor!

Au și cei din Câmpina, ca și târgumureșenii, hoții lor!
Cât de bandit să fie cel care face o asemenea trecere de pietoni? La fel ca hoții din Târgu-Mureș care au tras treceri de pietoni pe trotuare (sic!) sau le-au tras în buza unor scări, la omorâta casă a tineretului de către culturist înscăunat de psd, pe vremea simonei dansatoarea, cum era prezentată în presa vremii făptura șefă și soață de pedelist. Furt etnic românesc, ca orice rahat etnic de Târgu-Mureș și polițiile cadorisite de inculpații români cu cadouri din banii voștri, pe motiv de protecție visată de inculpați, sunt moarte în coteț și trimit la DNA hârtiile, dacă tot sunt avertizate că vor ajunge acolo. 
P.S. Poliția română, adică aia necumpărată, de la București, aveți mituiți la Târgu-Mureș, aveți escroci care au falsificat concursuri la poliție, aveți sereiști resuscitați în poliții locale, aveți  escroci care conduc mașinile personale ale celor din primărie, aveți inși care nu mănâncă porcește în revelioanele slugilor în uniformă. Luați măsură împotriva cancerului pur etnic majoritar și împotriva mitelor și protecției de la bufoni?!  Târgu-Mureș, un Caracal mai mare?!
P.S.2 Să mai zicem de escrocii români care au decontat garduri pe trotuare la IȘJ Mureș în față Sau indicatoare bilingve și ilegale? 80 de indicatoare gunoi etnic ținut în brațe de escroci?


Corect, mister Fonda! Doar să vrei să-ți folosești neuronul.

https://campinatv.ro/News/Article/004d287b-b55d-46a0-b426-54f229cee154_campina-strada-dealului-trecerea-de-pietoni-de-nicaieri-catre-niciunde?fbclid=IwAR1CeryTaMOJHnoER9wavKpwMqmeC_HLwSkdafQaXh7JXLQIRuDiAV-HO-k

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.