marți, 9 februarie 2021

Escrocheria PSD de ținut flămânzii din HoRecCa pe banii bugetarilor s-a terminat

Escrocheria PSD de ținut flămânzii din HoRecCa pe banii bugetarilor s-a terminat 
Erau hoții PSD la putere și au zis că e fain să fure bani de la bugetar, pentru a-și salva neamurile proaste, afacerile proprii și pe alții din HoReCa. Și astfel a apărut voucherul de vacanță, din banii prostimii. Cum funcționa? Statul, prin toți șmecherii cu carnet de partid din instituțiile bugetare, lua credit bancar, cam 300 de milioane de euro anual, adică echivalent a vreo 150 de mizerii gen reabilitări spitale de stat pe români din partid sau preț de vreo două spitale clădite de la zero, plătea dobândă la cămătarul privat de la bancă și recupera banii de la fraierul bugetar, care nu se prindea că îi lipsesc bani, pentru că hoții PSD îi supra-impozitau norma de hrană, cu 45 la sută, 41,5 în alte locuri. Mai lua statul 10 la sută impozit, înainte să primești voucherele, probabil și ilegal, nu poți plăti un impozit pe un serviciu încă neprimit, iar restul plăteai în 12 rate a 145 lei, bani furați direct din norma de hrană, ca să nu se prindă găina că pe fluturaș totul e în regulă. Bun, hoții PSD au furat banii ăștia, cei care nu doreau erau taxați în continuare, dar nu plăteau impozitul de 10 la sută. Mizeria asta de întreținut  gașca din HoReCa a mai funcționat 2 ani și acum, din fericire, fără partidul hoților mândri că sunt hoți români s-a închis robinetul. Ca idee despre ce sume demente era vorba  să amintim că doar Primăria Târgu-Mureș avea credit de 250.000 de euro anual! Primăria inculpaților români care distrusese Energomur ca borfașii etnici să ia credit de 6 milioane de euro și ca un nimic al casei și al Laspromului, dacă ne amintim, să vândă 2000 de centrale, pentru... săraci, care urmau să fie plătite în rate de prostimea care a tăcut și a accepta ca borfașii să vândă acele centrale pe credit din impozitele lor! Fiecare idiot de târgumureșean a avut, deci, 40 de euro de împrumutat din buget, pentru centralele săracilor.
 P.S. Prostul bugetar a plătit peste 1600 lei la o valoare a voucherului de vacanță de 1450 și nu a miorlăit când hoții PSD au înghețat salariul minim pe economie care stă la baza normei de hrană și a voucherului de vacanță. Hoții PSD au ajuns să dea astfel norma de hrană mai mică decât pe vremea lui Boc, vorbind de suma rămasă! Iar bandiții PSD s-au și lăudat cum a crescut cu vreo 10 la sută turismul, pe spatele și banii fraierilor de bugetari!
P.S.2 Cu un singur angajator proștii bugetari au avut pe unii fluturași 3 impozite distincte: vreo 24 la sută pe salariu, 10 la sută pe voucherul de vacanță și 41,5 la sută pentru voucherul de vacanță! 
P.S. 3. Forțele de represiune, anchetă, servicii, pază penitenciare au legi speciale, nu sunt angajați normali. Deci, mănâncă cu nesimțire, unii chiar de 900 de lei pe lună și chiar dacă vita e pensionară de servicii sau alte locuri de muncă de frecat menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.