joi, 9 august 2012

Dorin Florea a învătat un cuvânt, narcisism, îl folosește dar nu îl identifică în promovarea sa pe banii târgumureșenilor!


Dorin Florea a învătat un cuvânt, narcisism, îl folosește dar nu îl identifică în promovarea sa pe banii târgumureșenilor!
Referitor la politicile editoriale agresive ale unor mass media, primarul municipiului dr. Dorin Florea este de părere că exprimările jignitoare fac „rating”, numai din dorinţa de a respecta „indicaţiile preţioase” ale şefilor, dovedind nu numai lipsă de profesionalism cât şi un narcisism păgubos.
Atenție, gunoiul de mai sus nu apare pe vreun site de partid, ci pe siteul furat de bandiții din partid pentru propaganda lui Florea, adică siteul Primăriei Târgu-Mureș! Insul care se pricepe la toate spune de …mass-media!
Să înțelegem că Florea, primar de Târgu-Mureș și tatăl lor al pedeliștilor, unii dintre ei abonați la afaceri cu bani publici exact pe primăria lui Florea(Maior, Poruțiu, Borșan și așa mai departe), a învățat un cuvânt nou: narcisism! Desigur, individul cu metehne și istorie de orașul Stalin scrie halucinant de presă și CNA, pe site pe bani publici, dar acolo unde au fost vandalii imaginari ai găștii împuțite a PDL, cu sereiști expirați, atenție DNA, manipulare pe bani publici în scopul campaniei lui Florea, el știe că mass-media are narcisim păgubos, dar nu îl identifică în gunoaiele de propagandă PDL. Vom vorbi astăzi de gunoiul neoficial de propagandă PDL, adică siteul Primăriei Târgu-Mureș! Acolo unde borfașii pun anunțuri de manipulare și de inducere a fricii (atacul vandalilor, nerecunoscut de poliție și de SRI, dar știut de un fost securist din turma lui Florea), acolo unde apar toate lăturile, numai să fie numele lui Florea acolo și să fie propaganda de partid. Nu mai spunem de publicitatea care vine pe două firme cu televiziuni cu promovare de partid (Știi TV și Realitatea Târgu-Mureș) și prin care bandiții controlează foștii comuniști și presa de tip nou, nu mai spunem de emisiunile unora care trebuie să emită, săracii, din Weekend și alte minuni pe bani publici de pupat și auto-pupat fundul politic.
Priviți aici narcisim pe bani publici, marca Florea
Mă duc în campanie la televiziunea de partid:
Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, este invitatul special al emisiunii tv „TU DECIZI”.

Emisiunea va fi difuzată vineri, 18 mai 2012, între orele 18.45-20.00 pe postul de televiziune REALITATEA TV.

În cadrul acesteia, vor fi abordate aspecte privind imperativele actuale în administraţia locală şi centrală, proiectele de anvergură ale oraşului, precum şi alte subiecte de interes pentru locuitorii municipiului Tîrgu-Mureş.

Manipularea etnică cu putoare de sereist. Desigur, Florea știe că alte partide și alți interlopi atacă orașul, nu ai lui din partid și nici foștii lui pușcăriași ținuți pe bani publici, că ăștia e…români!
Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului

Chestii culturale, cu candidații PDL:
Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a participat joi, 24 mai, în calitate de invitat de onoare – alături de ex-prefectul de Mureş, dr. Marius Paşcan – la deschiderea celei de a XII-a ediţii a Festivalului Naţional „Lucian Blaga”, eveniment găzduit de Aula Magna a Universităţii „Petru Maior”.

Festivalul, organizat de Societatea Scriitorilor Mureşeni şi Editura Ardealul, în parteneriat cu Primăria Tîrgu-Mureş, Consiliul Judeţean Mureş, Universitatea „Petru Maior” – Facultatea de Ştiinţe şi Litere – este structurat pe secţiunile: literatură, filozofie, respectiv comunicare şi cunoaştere pluridisciplinară şi se desfăşoară în perioada 23 – 28 mai 2012. Ediţia din acest an se bucură de prezenţa dlui acad. prof. univ. dr. Alexandru Surdu, preşedintele secţiei de filozofie a Academiei Române, alături de reprezentanţi ai mediului academic mureşean şi naţional.

Adresându-se celor prezenţi, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a afirmat:

Organizarea, la Tîrgu-Mureş a unor manifestări ştiinţifice, culturale, artistice de anvergură naţională dovedeşte, dacă mai era nevoie, faptul că oraşul nostru posedă o „carte de vizită” incontestabilă, rod al unui renume câştigat de-a lungul timpului prin consecvenţa cu care îşi susţine şi îşi promovează valorile.

Faptul că municipiul nostru găzduieşte această prestigioasă manifestare culturală ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp. Faptul că ea are loc în avanpremiera Zilelor Târgumureşene este o garanţie în plus că sărbătoarea cea mai importantă a oraşului este plasată sub bune auspicii, într-o ambianţă de nobilă efervescenţă spirituală, caracteristică, de altfel, mediului intelectual, academic şi educaţional mureşean.

Le urez succes participanţilor şi îi felicit pe organizatori, convins de seriozitatea şi profesionalismul celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui veritabil forum de idei care, prin diversitatea şi profunzimea abordărilor, prin pasiune şi creativitate, prin aplecarea spre esenţe, sporeşte frumuseţea şi atractivitatea oraşului nostru, plasându-l, confortabil, pe traiectoria multiculturalităţii”.

Au rostit alocuţiuni: prof. univ. dr. Călin Enăchescu – Rectorul Universităţii „Petru Maior”, prof.univ. dr. Cornel Sigmirean – Preşedintele Senatului Universităţii, prof. univ. dr. Iulian Boldea – Decanul facultăţii de Ştiinţe şi Litere, lector univ. dr. Eugeniu Nistor – directorul – fondator al Festivalului, lector dr. Marius Paşcan.
Eu sunt tartore, contracandidații nu…știe!
Constat cu surprindere că o bună parte din proiectele candidaţilor la postul de primar al municipiului Tîrgu-Mureş preconizează crearea unei regiuni puternice, având Tîrgu-Mureşul drept capitală.

Vă reamintesc că am pornit acest proiect în urmă cu un an şi jumătate şi i-am invitat pe toţi primarii din judeţ pentru a stabili împreună strategia de organizare administrativă a noii regiuni cu capitala la Tîrgu-Mureş. M-a îngrijorat faptul că, la vremea respectivă, iniţiativa mea nu a stârnit nicio reacţie. Mai mult, UDMR, PNL şi PSD au interzis primarilor aparţinând acestor formaţiuni politice să participe la discuţii, iar proiectul a fost respins cu duritate.

Cu excepţia dumneavoastră, a târgumureşenilor, nimeni nu mi-a stat alături şi nu m-a sprijinit în realizarea unui obiectiv pentru care Tîrgu-Mureşul deţine toate atuurile  – din punct de vedere istoric, administrativ şi economic. Brusc, ideea a devenit atrăgătoare, fiind repusă pe tapet prin vorbe sforăitoare şi promisiuni televizate.

Rămâne ca dvs. să judecaţi dacă balanţa înclină spre vorbe sau spre fapte.

În ce mă priveşte, altruismul m-a caracterizat, atât ca doctor cât şi ca primar, de aceea vă promit că, după alegeri, îi voi invita pe cei care, anul trecut, m-au onorat cu… absenţa la o dezbatere esenţială pentru municipiul nostru şi le voi propune spre dezbatere teme clare şi precise.

Oraşul trebuie condus după o viziune şi un plan coerent de urmat!
Să mai spunem de autocolante pe bani publici, atenție DNA și Curtea de conturi, de pliante, de sondaje pe pedelist, fără jenă și pe 5.000 de euro ai târgumureșenilor și așa mai departe! Cine are curaj să verifice ce au făcut bandiții cu banii noștri și cum au premeditat leprele vandalii, extratereștrii și alte ființe imaginare?SRI Mureș, te lepezi?

Citeste mai mult: Dorin Florea a învătat un cuvânt, narcisism, îl folosește dar nu îl identifică în promovarea sa pe banii târgumureșenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.