joi, 9 august 2012

Polițiști locali rasiști la Târgu-Mureș. Ei…stârpesc cuibul de țigani. Ce să vezi, sunt trepădușii care mințeau, prin autocolantele pe bani publici, că vin… vandalii, în campania lui Florea!

Polițiști locali rasiști la Târgu-Mureș.  Ei…stârpesc cuibul de țigani. Ce să vezi, sunt trepădușii care mințeau, prin autocolantele pe bani publici, că vin… vandalii, în campania lui Florea!
Așa cum vă este cunoscut, cretinii din primăria Târgu-Mureș au postat pe siteul folosit de pupincuriști pentru promovarea lui Maior și a lui Florea, gașca PDL, precum și pentru manipularea cu vandalii din mințile bolnave ale camarilei de partid, un titlul halucinant: Poliția locală a stârpit cuibul de țigani de la ștrandul 1 Mai. După ce s-a scris despre subiect, descreierații au schimbat titlul: Poliția locală a evacuat persoanele fără adăpost de la Ștrandul 1 Mai! Dovada a rămas și a fost prezentată celor de la combaterea discriminării, o să plătească pentru asta prostovanii care se fac vinovați. Ce este mai grav este că poliția comunitară nu are etnie atunci cînd unii rup flori, smulg afișe, parchează aiurea! Etnia trebuie menționată doar la rromii, care sunt, cităm țigani cu cuib! Ia ghiciți la ce păsări s-au gândit bandiții ăștia care acum vreo 6 săptămâni vă manipulau punând autocolante, pe bani publici, în timpul serviciului, pentru propaganda lui Florea. Borfașii au primit, conform știrilor, dosar pentru abuz de serviciu. Atenție, javrele de polițiști cu misiuni la propaganda lui Florea și PDL au primit cadou 10 pistoale Glock. La ce le folosesc aceste pistoale, pe care nu le au profesioniști de la Jandarmerie sau Poliție, știu doar bandiții care  fac afaceri pe banii târgumureșenilor și care încearcă să impună un regim de teroare prin faliții și gunoaiele de partid infiltrate în/din poliție locală, SRI! Unii târgumureșeni care nu sunt în PDL sunt catalogați …vandali de bandiții din primărie și, desigur, javrele mincinoase au fost prinse cu minciuna. Mincinoșii au încercat să se apere, spunând că Bretfelean știe ce spune, fiindcă e fost SRI-ist!Cum Târgu-Mureș e orașul în care SRI Mureș nu scoate o vorbă, actualii sereiști au acoperit hoția în numele partidului, firmei abonate și măgăria foștilor SRI-iști, iar javele cu statut de funcționar public nu pot face campanie de partid! Atenție, avem polițiști comunitari rasiști, ce urmează, să le miroasă urât maghiarii, evreii, tătarii sau negrii din Târgu-Mureș? Păzea, minoritari, rasiștii au fost dotați cu Glock!


Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: 0265-268330
Fax: 0365-801856
Ofertant: LOTUS DISTRIBUTION & SERVICE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: 13766116
Adresa: sect.1, str.Paris, nr.67, demisol, camera 1, Bucuresti
Telefon: 021- 2338867
Fax: 021 - 2319734
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Pistol GLOCK
CPV: 35321000-0 -
Arme usoare de foc (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 04.08.2011 14:45
Descriere:
Oferim gama de pistoale GLOCK.
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2406529]
pistoale cu acesoriile aferente pentru agentii Politiei Locale
Cantitate: 10.00
(bucata)
Data initiere: 23.11.2011 11:38
Data limita etapa: 28.11.2011 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 1,650 RON
(378.54 EUR)
Descriere:
10 pistoale calibru 9x9mm cu munitia si accesoriile aferente:toc purtare pistol ,incarcator,trusa de intretinere si incarcare, dispozitive de incarcare rapida a incarcatorului,caseta de pastrare si transport a armei si documentatia(instructiuni de utilizare si intretinere in limba ramana).Caracteristici tehnice:corp pistol(metalic sau polimer,cu posibilitatea cresterii dimensiunilor manerului,adausuri ,in functie de marimea mainii),culoare(negru),aparate de ochire(tip tel-catare,cu posibilitatea reglarii prin deplasarea telului sau a catarii, sau a inlocuirii acestora);manson (metalic),sistem de siguranta(sa poata fi dezarmat manual sau automat, precum si cu sisteme de siguranta impotriva declansarii accidentale a focului in cazul caderii armei de la inaltimea de 1,5-2m,greutatea pistolului fara incarcator, intre:590-700g,lungimea totala a pistolului standard(fara adausuri), intre180-190mm, lungimea tevii, intre 98-110mm ,lungimea liniei de mira, intre 150-165 mm,profilul tevii(hexagonal, cu ghinturi spre dreapta)forta de declansare a tragaciului(intre25-40N)capacitatea incarcatorului(min.15 cartuse),gruparea medie a 10 lovituri la 25m(H+L)mai mic sau egal cu16cm;durabilitatea tevii(minim 40.000 lovituri).
Citeste mai mult: Polițiști locali rasiști la Târgu-Mureș. Ei…stârpesc cuibul de țigani. Ce să vezi, sunt trepădușii care mințeau, prin autocolantele pe bani publici, că vin… vandalii, în campania lui Florea!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.